Diego Arrabal

Diego Arrabal propina un revés sense precedents a la nora de Carmen Borrego

Carmen Borrego ha comès un delicte

Diego Arrabal no ha deixat de banda el focus mediàtic, i això que, en qüestió de mesos, ha sortit per la porta del darrere de tots els platós. Actualment té un canal de YouTube on llança les seves exclusives. I l'última víctima ha estat Carmen Borrego.

La filla petita de María Teresa Campos, que no en tenia prou amb la baralla del casament del seu fill, torna a ser objecte de crítiques. Què ha passat perquè hagi deixat la seva nora amb la boca oberta?

Diego Arrabal causa un daltabaix a casa de Carmen Borrego

El periodista ha publicat un vídeo a YouTube en què acusa Carmen Borrego d'un delicte de receptació. La col·laboradora de 'Sálvame', que no dona crèdit al que ha passat, de moment ha guardat silenci. Però de què es tracta aquest delicte?

«Consisteix a col·laborar amb el responsable d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic o contra el patrimoni», explicava Arrabal.

Primer pla de Diego Arrabal.
Diego Arrabal ha llançat una bomba informativa sobre Carmen Borrego | Telecinco

Pel que sembla, Diego Arrabal ha publicat unes imatges de Carmen Borrego en què se la veu comprant un bolso de Christian Dior a un venedor ambulants. 

El problema? Que li va costar 30 euros. Un preu molt inferior al que realment té un bolso d'aquestes característiques. Així doncs, després d'ensenyar aquestes fotografies, Diego assegurava que Carmen havia comès un delicte.

«El top manta, la conducta consistent a comprar productes falsificats en parades de venedors ambulants, es podria entendre que constitueix un delicte de recaptació», explicava Diego.

A més, al mateix vídeo explicava que Borrego va regatejar amb el venedor fins que va aconseguir el bolso a un preu mínim. Què pensarà la seva família d'això? Sobretot el seu fill i la seva nora, que ja estan farts de ser al focus mediàtic.

Carmen Borrego, detrossada

Tot i que de moment s'ha mantingut al marge, és més que evident que Carmen Borrego respondrà a aquestes acusacions. No és la primera vegada que la germana de Terelu confessa que li encanta fer aquest tipus de compres, i més si va acompanyada.

Tot i això, no és la primera acusació a què haurà de fer front. Fa més de dues setmanes que és el centre d'atenció dels titulars roses pel casament del seu fill.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego està farta de les crítiques i ja no pot més | Mediaset

Una boda a la qual Rocío Carrasco no va assistir, cosa que a Carmen la va deixar molt tocada. No entén Terelu perquè la seva gran amiga va decidir no anar a l'enllaç. I encara menys que Rociíto digués en directe que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio.

Carmen, l'ovella negra

Un cop més, Carmen Borrego se sent l'ovella negra de la família. Així ho van demostrar les llàgrimes que va abocar el cap de setmana passat quan va confessar se sentia abatuda per tot el que havia passat només uns dies enrere.

«Que es mensytingui els meus fills em fa mal a l'ànima. La Rocío pot anar al casament que vulgui, però no em sembla oportú que hagi dit que sí que aniria al de l'Alejandra. M'ha dolgut molt».

«Perquè a mi em pot escopir, i potser et perdono o potser no. Però si escups al meu fill, no et perdonaré segur», va deixar anar. Tindrà la mateixa reacció quan al plató de 'Sálvame' li demanin explicacions sobre el bolso d'imitació que s'ha comprat?

Només queda esperar que els dies de descans que ha passat a la platja li hagin servit per a desconnectar. Li venen unes setmanes molt intenses…