Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

«Mai em parlava dels seus fills»: Carmen López, ex d'Antonio David, acaba d'enfonsar-lo

La model comparteix el sofriment de Rocío Carrasco

Antonio David no guanya per a disgustos, i és que surten enemics de tot arreu. Després d'anys venent el paper de pare model mentre al mateix temps s'encarregava de destruir la imatge de la seva exparella, Rocío Carrasco, sembla que ara s'ha trobat cara a cara amb els fantasmes del passat. Després del duríssim testimoni de Rociíto, en el qual ha explicat amb pèls i senyals l'infern que va viure ambAntonio David, sembla que mai tornarà a ser el mateix. I és que a més de quedar-se sense feina, la seva reputació ha quedat totalment arruïnada.

A això s'hi suma que una de les seves exparelles, Carmen López, ha arribat al 'Sábado Deluxe' disposada a explicar-ho tot sobre aquesta suposada faceta de pare model. I és que, segons sembla, Antonio David mai li va parlar dels seus fills, cosa que crida moltíssim l'atenció i que ha deixat els col·laboradors presents al plató sense paraules. No és la primera vegada que la model visita un plató de televisió, i és que al seu moment ja va venir disposada a denunciar que s'havia quedat embarassada del tertulià i que havia avortat perquè no sentia que estigués preparada per ser mare. A més, no veia que la relació fos estable.

«Recordo l'Antonio David com una bona persona, perquè abans de l'avortament es portava bé», ha afirmat. «El vaig conèixer perquè el meu exnòvio Damián va començar a treballar a la immobiliària i me'l va presentar. Llavors ens vam començar a conèixer». A més, Carmen ha explicat com va viure el moment en què va descobrir que estava embarassada i va decidir avortar. «Em vaig quedar embarassada i ho vaig dir a l'Antonio David, però tenia molt clar, amb tot el dolor del meu cor, que no podia tenir un fill amb ell. L'Antonio David no veia la nostra relació com una cosa seriosa, sinó que més aviat se la prenia en conya, perquè estava amb quatre més a la vegada», ha explicat donant a entendre que al mateix temps d'estar amb ella, Antonio David estava amb altres dones.

«Em va enfonsar en la misèria»

«Jo li vaig trucar per informar-lo dels detalls de l'avortament i em va penjar. Després, quan vaig venir a la televisió, es va riure de mi i em va fotre moltíssima canya. Com ha fet sempre amb coses d'aquestes. Em va enfonsar en la misèria, em van menysprear com a dona», ha denunciat, dolguda, assegurant que en comptes d'ajudar-la, l'ex de Rocío Carrasco li va donar l'esquena i fins i tot va arribar a riure's d'ella en públic.

«Sempre em deixava de banda. No sé què li vaig veure; et sap entabanar», ha dit respecte de com es va enamorar d'ell. Tot i que el més fort va arribar quan Carmen va confirmar que durant l'any de relació que van estar junts, mai li va parlar dels seus fills. «Mai em parlava dels seus fills. Mai. Mai m'ha dit "no puc quedar perquè estic amb els nens". A mi no m'encaixava aquest paper de pare model», ha comentat en relació a la imatge que pretenia donar a la televisió. «Els nens suposo que els deixava amb la mainadera. Això va durar gairebé un any».

«Tampoc em parlava mai de Rocío, però si que presumia de ser el seu ex. Vam començar la relació just quan s'acabava de separar i sempre se la prenia en conya. Tenia unes 4 o 5 dones per a ell, però mai em va reconèixer que estava amb altres. Era molt garrepa, no pagava mai res. No podíem parlar de la relació que teníem amb ningú. Jo volia divertir-me, perquè acabava de sortir d'una relació de sis anys, molt llarga». Carmen també ha apuntat que es creu la història de Rocío. «Jo la Rocío Carrasco me la crec totalment. Amb mi, gràcies a Déu, no va passar res». A més, la model reconeix que es va quedar amb molt mal record perquè «va ser un autèntic malparit».