La traïció d'Avilés a la seva amiga Rocío Flores: els seus missatges amb Rocío Carrasco

El col·laborador de 'Viva la vida' ha confessat el que va fer fa unes setmanes i ha deixat tothom amb la boca oberta

José Antonio Avilés no deixa de sorprendre. Aquest cap de setmana el col·laborador de 'Viva la vida' ha deixat tots els seus companys bocabadats amb la seva última confessió. La relació entre ell i la seva amiga Rocío Flores ha fet un gir inesperat en les últimes setmanes.

José Antonio Avilés va conèixer la neta de Rocío Jurado durant la seva participació en la passada edició de 'Supervivientes'. Tot i que van protagonitzar més d'una esbroncada a Hondures, la seva amistat va travessar fronteres i, un cop de tornada a Espanya, van solucionar les seves diferències.

No obstant això, amb l'emissió de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', les coses han fet un gran gir. Tot i que en les últimes setmanes havia estat el mateix Avilés qui havia explicat com es trobava la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco després del dur testimoni de la seva mare, ara sembla que el tertulià ha canviat de bàndol en aquesta batalla mediàtica i està del costat de la filla de 'la més gran'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un canvi de parer

Durant el programa d'aquest dissabte, Emma García ha notat un canvi d'actitud en José Antonio Avilés, que ha passat de defensar Rocío Flores a donar-li l'esquena en un tancar i obrir d'ulls.

«El que està clar és que hi ha hagut un canvi. Què ha passat? Perquè tu ets amic, suposo que ho seguiràs sent, de Rocío Flores. Però últimament entens moltes coses que tenen a veure amb Rocío Carrasco, no sé si té només a veure amb el documental i amb què creus a Rocío, o si va més enllà. Què ha passat perquè tinguis informació que els altres desconeixem, els que no estem en el cercle de Rocío?», li preguntava aquest dissabte per sorpresa la presentadora.

Avilés explicava que, en veure els primers capítols de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, es va penedir d'haver-la criticat públicament durant molt de temps. Per això, José Antonio Avilés va decidir posar-se en contacte amb ella i mostrar-li les seves disculpes a través d'un missatge de WhatsApp.

«Mira, Emma, jo em sentia molt malament després de veure el primer capítol, em produïa fàstic el que jo havia dit sobre ella després d'escoltar-la», ha confessat el col·laborador. Això el va portar a escriure-li un missatge de WhatsApp demanant-li perdó per les seves desafortunades paraules durant l'últim any. «Pensava que tindria una resposta. Li dic 'ho sento per jutjar una història que no conec', perquè jo sí que l'he titllat de mala mare. Una d'aquestes vegades va estar a punt de demandar-me, però no ho va fer per algú», explicava.

Per la seva banda, Rocío Carrasco li va agrair el gest i ell va tornar a escriure-la, tancant la conversa entre la mare de la seva amiga, Rocío Flores, i ell. «El cap de setmana següent tornem a escoltar-la i jo estava trencat, plorant com una magdalena. Em dol molt quan diu que els seus fills no l'estimen», afegia. Així que José Antonio Avilés va decidir enviar un missatge a Rocío Carrasco dient-li: «La teva filla i el teu fill t'estimen perquè jo ho he notat. Ella m'ho ha verbalitzat».

«No negaré una realitat. La meva relació amb Rocío Flores és molt freda i explicaré el perquè. Faig autocrítica, penso i dic 'arribarà un moment en què apropin postures', perquè Rocío és molt noble, però et fa més mal que bé qualsevol persona que vulgui seguir defensant una mentida. Prefereixo tenir una relació freda amb ella actualment, que ha de donar suport a una mentida, que el dia de demà haver-me'n de penedir», tancava, deixant tots els seus companys amb la boca oberta, especialment la presentadora, que no donava crèdit a les declaracions del tertulià.


Comentaris

envia el comentari