Rocío Flores a Olga Moreno, abans de 'Supervivientes': «Oblida't de tot el que ve de fora»

L'ha revelat a 'El programa de AR'

Fa uns dies es filtrava l'exclusiva que Rocío Flores estava negociant la seva presència a la televisió. És més, s'indicava que, pel que sembla, la jove volia acudir als platós, però amb una condició. Quina? Aparèixer un cop hagués acabat la sèrie documental de la seva mare, Rocío Carrasco. Però va arribar la sorpresa. I aquesta no és altra que la jove ja és a la petita pantalla. Divendres passat, 9 d'abril, es va incorporar com a col·laboradora a 'El programa d'AR', un espai de Telecinco on farà de comentarista de 'Supervivientes'. A l'estrena es va mostrar nerviosa, i no va dubtar a parlar d'Olga Moreno, la dona del seu pare, Antonio David. En concret, de l'aventura que afronta com a concursant d'aquest reality juntament amb els seus companys famosos.

L'estrena de Rocío Flores

El passat 9 d'abril al matí Rocío Flores es va estrenar com a col·laboradora a 'El programa d'AR'. D'aquesta manera, el seu progenitor, tot i que l'han fet fora de Mediaset, ja té dues de les dones de la seva vida treballant a Telecinco: la seva dona està a 'Supervivientes' i la seva filla ha fitxat pel programa d'Ana Rosa Quintana. La jove estava nerviosa i cauta. És més, no va poder evitar les llàgrimes quan a la secció en la qual col·labora es van emetre imatges d'Olga Moreno de la nit anterior. Concretament, es va emocionar després de veure com salta de l'helicòpter i de les paraules que pronuncia: «Ho vull dedicar als meus nens i al meu marit, amb qui us juro que em tornaria a casar si tornés a néixer».

El consell que va donar a Olga Moreno

Després, Rocío Flores no va dubtar a manifestar que l'estrena del reality la nit anterior la va emocionar especialment. I és que li va fer recordar l'experiència que va viure a Hondures fa un any. Precisament per aquesta vivència, va compartir el consell que li va donar a Olga abans que se n'anés a viure aquesta aventura. Així, va manifestar: «Jo l'únic que li he dit, i no tinc cap problema a dir-ho, és: "Oblida't de tot el que ve de fora. Centra't en gaudir de l'experiència, que és única i t'anirà superbé"». Així mateix, va manifestar que espera que Moreno aconsegueixi desconnectar de tot. Això sí, va reconèixer que «depèn molt de les circumstàncies que tinguis fora. Hi haurà gent que anirà més lliure de càrrega i d'altra gent que en tindrà més. Però jo, per la meva experiència, puc dir que tenia clar que havia de deixar la meva vida fora i centrar-me en gaudir de l'experiència, i és l'únic que li puc recomanar a ella». Igualment, Rocío va reconèixer que la dona del seu pare va anar a 'Supervivientes' baixa d'ànim per tot el que estava passant. No obstant això, es va mostrar molt positiva quan la va veure a la primera gala: «L'he vist més forta i això és el que vull, que es carregui de força».

La reacció dels espectadors

La presència de Rocío Flores a 'El programa d'AR' no ha passat inadvertida a les xarxes. Tant és així que molts els internautes l'han volgut comentar. Alguns l'han recolzat de manera incondicional, però hi ha bastantsde missatges que han anat en contra d'ella i de l'espai de Telecinco: «Teniu molt poca vergonya de portar una dona que durant tres anys va fotre pallisses a la mare que la va parir».

  • «Quina barra tens, Rocío Flores, la que menyspreava el món del cor! Has sigut bona aprenent del teu pare, un gran mestre».
  • «Una altra que puja al carro. Ara tenim la ploranera de l'Olga dins fent pena i la ploranera de la nena fora fent més pena. I el pocavergonya fregant-se les mans».
  • Quina decepció m'acabo d'emportar amb l'Ana Rosa per donar cabuda a una maltractadora (hi ha sentència)! La feia més professional. No tot s'hi val per tenir audiència».
  • «Diu Ana Rosa: "Comencem tractant l'Olga igual que als altres". Si sou vosaltres els que ja li esteu fent bombo i platerets, i més portant la nena aquí de comentarista. I això que no li agradava la tele, toca't els nassos».

Està clar que el debut televisiu de Rocío Flores no ha passat desapercebut. Caldrà esperar per veure com evoluciona i si fa confessions sobre la seva mare.


Comentaris

envia el comentari