Jorge Javier Vázquez presentant 'Supervivientes'

Jorge Javier revela l'estat anímic de Rocío Carrasco: «Per primera vegada...»

El presentador de 'Sálvame' ha assegurat que Rocío Carrasco no guarda rancor i entén que existeixin diferents opinions sobre la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Rocío Carrasco és la gran protagonista de les últimes notícies del cor i, per descomptat, Jorge Javier Vázquez ha volgut parlar amb ella per treure més informació. Així doncs, el presentador ha revelat quin és el seu estat anímic després de tota la polèmica que està generant el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. 

Cal recordar que Rocío Carrasco no s'ha tallat ni un pèl i ha aprofitat la sèrie documental per explicar amb detalls els maltractaments que va patir amb Antonio David Flores. És més, Carrasco també ha parlat del seu intent de suïcidi i de la relació que té amb els seus fills. No obstant això, Jorge Javier ha assegurat que la sèrie documental li ha servit de teràpia per obrir-se i treure tot el patiment de dins.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier parla amb Rocío Carrasco

Vázquez ha estat allunyat dels mitjans de comunicació durant algunes setmanes per descansar i poder fer front a l'estrena de 'Supervivientes'. Tot i això, ha estat al corrent de la polèmica de Rocío Carrasco i fins i tot ha mantingut el contacte amb ella: «Només hem parlat dues vegades; l'endemà del documental i dimecres. I durant aquests anys, tres o quatre vegades».

L'exdona d'Antonio David Flores aconsegueix ser feliç

De la mateixa manera, Jorge Javier ha explicat que ha vist un canvi positiu en Rocío Carrasco: «Vaig explicar-li una cosa i, per primera vegada, vaig escoltar-la riure de veritat». Tanmateix, ha afegit: «Mai havia sentit riure a Rocío i em va impactar. La imatge que tinc d'ella és d'una dona cansada i esgotada. L'altre dia vaig escoltar-la riure i crec que amb el documental ha passat pàgina, i nosaltres estem en la mateixa història».

A més, Jorge Javier ha manifestat que «em va impressionar que no em digués 'Fixa't el que ha dit aquest'». És més, ha assegurat que «Rocío entén que cada persona tingui la seva opinió, i no està cabrejada ni ressentida». Amb tot això, Chelo García Cortés ha afegit que «s'ha alliberat».

Fidel Albiac costat de Rocío Carrasco en un acte públic amb molta gent de fons
Rocío Carrasco s'ha alliberat amb la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' | GTRES

La seva opinió sobre Antonio David

Jorge Javier Vázquez denuncia que «em semblen terrorífiques les entrevistes d'Antonio David Flores, és un manipulador». Tanmateix, Gema López ha assegurat que «Antonio David Flores contesta a preguntes que no es fan i es defensa d'acusacions que no existeixen». D'altra banda, Kiko Matamoros, que és amic d'Antonio David, ha defensat a l'excol·laborador assegurant que no és manipulador, però Jorge Javier ha sentenciat que «és un trampós i això és un tret distintiu del seu caràcter».