xPrimer pla de Carmen Machi

Carmen Machi tenia un motiu per amagar el seu marit durant més de 20 anys

Carmen Machi tenia un motiu per amagar la identitat del seu marit durant tant de temps

Carmen Machi, a diferència de molts altres actors famosos, ha estat capaç d'amagar la identitat de la seva parella durant molt de temps. Tot i portar més de 20 anys en parella, ha aconseguit evitar que el nom del seu xicot sortís a la llum, fins ara, i la raó d'aquest secret ha impactat a tots.

Carmen Machi és una de les actrius més reconegudes d'Espanya, i és que no hi ha paper a la televisió espanyola que se li resisteixi. Encara que la seva fama es deu al seu paper còmic en sèries com Aída, també destaca la seva interpretació en el gènere del drama.

L'èxit professional de Carmen Machi

La carrera de Carmen Machi com a actriu es va iniciar a mitjans dels anys 90. Gràcies a la participació en obres com La noche XII o Retablo de la Abadía, va començar a créixer la seva fama al món del teatre. Posteriorment, va debutar al cinema amb el seu paper com a periodista a Shacky Carmine.

A més, aviat va començar a aparèixer com a protagonista en reconeguts llargmetratges com La mujer sin piano i també ha estat una de les actrius principals de pel·lícules d'Almodóvar com Hable con ella. D'altra banda, l'última pel·lícula en què apareix Machi, Cerdita, promet ser un gran èxit del gènere de terror i s'estrenarà aquest mateix octubre.

Carmen Machi
Carmen Machi porta la seva vida privada molt apartada dels focus mediàtics | Europa Press

Però, malgrat que ha destacat enormement per la seva vida professional, Carmen Machi ha aconseguit mantenir la seva intimitat al marge. La intèrpret mai no s'ha mostrat gaire parladora respecte a la seva vida privada. Carmen Machi ha intentat silenciar la seva intimitat al màxim possible, encara que ja se saben alguns detalls sobre la seva vida personal.

El secret de Carmen per separar la vida professional de la vida privada

Vicente és el nom de la parella de Carmen Machi, amb qui comparteix la seva vida des de fa més de dues dècades, però, malgrat portar tant de temps junts, l'actriu mai no s'hi ha pronunciat mai. A més, mai no se'ls ha vist junts en esdeveniments ni en fotografies de les xarxes socials de l'actriu.

L'única cosa que es coneix sobre la parella de Carmen Machi és el seu nom, els esforços de l'actriu per mantenir-se allunyada de la premsa rosa no han permès que se'n filtri més informació. Quan li pregunten sobre els seus plans familiars, l'actriu respon que no té intenció de casar-se. «Casar-me em fa por, igual que tenir un fill», sol ser la seva típica resposta. Justament per això hauria decidit no ampliar la seva família.

Tot i això, hem sabut recentment que Carmen Machi i Vicente fan molts plans de parella. De fet, solen anar a estiuejar a llocs com Zahara de los Atunes, on se'ls va veure junts per primera vegada. També és destacable el fet que Carmen Machi va dedicar un Goya a la seva parella, amb qui es va fer un petó abans de pujar a l'escenari. «T'ho dedico, per ser més bonic que res». Així, tot i mantenir en silenci la seva relació, sembla que l'actriu està molt enamorada i molt feliç.