Imagen de Rocío Carrasco en el programa "En el nombre de Rocío"

Rocío Carrasco deixa de banda la seva mare per centrar-se en una altra víctima

Rocío Carrasco anuncia qui serà el seu objectiu següent

Rocío Carrasco està propera a posar el colofó d'or al documental que gira al voltant de la figura de la xipionera. Durant més d'un any, ha estat desvetllant els passatges més foscos de la família Mohedano posant-se amb això a tots en contra.

Tot i això, l'objectiu de Rocío d'explicar tota la veritat està molt lluny de finalitzar. El cap de setmana passat, la filla de 'La Més Gran' va anunciar un nou projecte televisiu. Un amb què revifarà la guerra amb un dels seus màxims detractors: Raquel Mosquera.

Rocío Carrasco posarà en perill la vídua del seu pare

Rocío va deixar entreveure a En el nom de Rocío com era en realitat el matrimoni de Pedro Carrasco amb Raquel Mosquera. Unes declaracions que no van asseure gens bé la seva vídua i les que, ràpidament, va reaccionar.

Ho va fer al plató de Viva la vida i també a través de les xarxes on va carregar sense pietat contra la dona de Fidel Albiac. "Quan no tens ni professió, no has treballat mai a la teva vida, no saps què és anar cada dia a treballar", va publicar a Instagram.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco va deixar en evidència la vídua del seu pare | Mitele

La filla de l'exboxejador va parlar sobre l'herència del seu pare desvetllant tots els problemes i els enfrontaments amb la seva vídua. També va confessar la raó que li impedia anar a visitar la seva tomba assenyalant com de dolorosa li sembla la inscripció que hi figura.

"Aquí jeu el gran boxejador Pedro Juan Carrasco García. Estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible. La teva dona i família no t'obliden", diu la làpida. Unes paraules que, segons Raquel, va posar amb el vistiplau d'algú proper a la família.

Imatge de Rocío Carrasco en un muntatge al costat de Raquel Mosquera
Rocío està disposada a canviar la inscripció que Raquel va posar a la làpida del seu pare | Telecinc

Tot i això, Rocío no està d'acord amb el que es llegeix a la tomba del seu pare i està decidida a prendre cartes en l'assumpte. "Em dol tant aquesta inscripció que la canviaré i ho faré amb el consentiment dels meus oncles, nebots i família", ha comentat. "Aquest panteó ara com ara és meu. Aquí hi ha els meus avis i el meu pare i aquí no estarà ningú que no es digui Carrasco de cognom", ha sentenciat.

Rocío Carrasco prepara un documental sobre el pare

Rocío se sent molt satisfeta amb com s'està desenvolupant el documental sobre Rocío Jurado. Sabia que no seria gens fàcil i que el seu testimoni tindria repercussions dins del clan. Però les amenaces davant d'una possible demanda no han aconseguit acovardir-la.

El seu objectiu continua sent que se sàpiga la realitat de 'La Más Grande', però també la del seu pare. És per això que el cap de setmana passat va anunciar el nou projecte que té entre mans.

Aprofitant que Pedro Carrasco va ser homenatjat per la Federació de Boxa, Rocío va confessar que està preparant una sèrie sobre ell. "Em fa moltíssima il·lusió, l'estimo molt, és un campió", comentava als mitjans presents a l'homenatge.

"Farem una sèrie sobre la seva vida i jo estic molt contenta, molt il·lusionada amb això", anunciava amb un somriure. Rocío sempre va sentir devoció pel seu pare i desitja que tothom conegui el Pedro Carrasco que ella va tenir la gran sort de conèixer.

Pedro Carrasco
Rocío treballa en una sèrie sobre la vida del pare | Europa Press

"El meu pare era una persona meravellosa a qui li agradava molt la conya, era molt graciós, tenia molta sorna", explicava.

Es tractarà d?una sèrie que repassarà la vida del boxejador, on el seu matrimoni amb la xipionera ocuparà un lloc principal. Sens dubte, la idea no li haurà assegut gens bé Raquel Mosquera, que s'espera que reaccioni a les intencions de Rocío.