Foto de madre e hija

Carmen Rosa es revela contra la seva mare Carmen Borrego: «No ho entenc, mare»

Carmen Borrego fa créixer el distanciament amb la seva germana

Carmen Rosa, filla de Carmen Borrego, es troba entre l'espasa i la paret. La neta més desconeguda de María Teresa Campos és l'altra cara perjudicada de la guerra que mantenen mare i tieta, Terelu.

Una guerra que s'ha accentuat després de l'últim incident protagonitzat per la col·laboradora de 'Viva la vida'. Semblava que les aigües estaven tranquil·les entre les dues germanes, però la presència de Terelu a l'enterrament de Begoña Sierra les ha embravit.

Kiko Hernández va criticar el fet que anés al funeral després de revelar que no tenia relació amb l'empresària. Cosa que va sorprendre tothom, inclosa Carmen Borrego, que lluny de defensar-la, va decidir fer un pas enrere.

 

Carmen Borrego es desentén de la seva germana

La presència de Terelu a l'enterrament de Begoña va donar tema de conversa la tarda de dijous, 28 d'octubre. Carmen Borrego mirava atenta el vídeo que recollia les declaracions de Kiko i es pronunciava sobre el tema.

«Què puc dir, jo, ara? La meva germana m'ha dit moltes vegades que no contestés a Kiko, no t'hi enfrontis», començava. «No entenc per què Terelu fa això ara quan sap que el farà emprenyar», afegia assenyalant la seva germana com la responsable principal.

«M'ho menjo jo, això de Kiko? No, no m'ho vull menjar. S'ho haurà de menjar ella», responia. Així, Carmen Borrego deixava clar que no defensaria la seva germana, que està farta que Terelu la posi en situacions compromeses.

Carmen Borrego fumant una cigarreta amb ulleres de sol
Carmen Borrego es desentén de les polèmiques de Terelu | GTRES
 

En la seva nova etapa a 'Sálvame', Borrego vol evitar les confrontacions amb els seus companys, encara que això signifiqui desmarcar-se de la seva germana. «És molt fàcil enfrontar-me amb Kiko per una cosa que jo no he fet ni dit», continuava dient. 

Per a Carmen, aquesta és una guerra entre Kiko i Terelu provocada per la seva pròpia germana i no pensa posicionar-se.

Carmen Borrego, criticada per la seva actitud a 'Sálvame'

La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que desconeixia quina relació tenia Terelu amb Begoña Sierra i que va saber que va anar al funeral quan s'havia acabat. «Jo no sé la relació que tenia la meva germana amb Begoña, no puc dir si era bona, dolenta o regular», explicava.

«No ho he parlat mai amb ella, sé que va anar al funeral perquè quan va sortir, em va trucar», va confessar Carmen. Tot i això, malgrat no defensar Terelu, sí que va comentar com se sentia després d'escoltar les acusacions de Kiko. «Que si em dol el que diu Kiko? És clar que em dol, és la meva germana», comentava.

La seva actitud no va passar desapercebuda per als col·laboradors de 'Sálvame' que no van trigar a criticar-la. Tots esperaven que Carmen la defensés, cosa que no es va produir.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes a plató
Carmen Borrego es nega a defensar la seva germana Terelu | Mediaset
 

Fins i tot, la mateixa Terelu es va sorprendre pel que va passar, segons la revista 'Semana'. Asseguren que «no entenen com la seva germana escolta aquestes bestieses sobre ella i no s'aixeca per defensar-la».

Més encara tenint en compte la quantitat de vegades que la filla gran de María Teresa s'ha enfrontat als seus companys de 'Sálvame'. En l'època que hi treballava, Terelu va defensar com va poder Carmen, arribant fins i tot a abandonar el programa.

«Ella se'n va anar de 'Sálvame' perquè no podia aguantar més el que patia Carmen», asseguren des de l'entorn de Terelu. «No és que li demani que faci el mateix, però almenys espera que participi quan l'apedreguin», remarquen.

Una situació que afegeix més incomoditat al clan Campos i que provoca danys col·laterals a la resta de membres de la família. Amb Carmen i Terelu enfrontades, el distanciament és inevitable.