Primer pla d'Antonio David Flores

Una col·laboradora de 'Sálvame' també va ser amant d'Antonio David Flores

Ho ha revelat una persona durant un temps va ser molt propera a Antonio David

Antonio David Flores fa dies que està al focus mediàtic. Concretament, des que va sortir la notícia que s'havia separat de la seva dona. I és que aquesta ruptura, de la qual cap dels dos ha parlat, ha donat lloc a moltíssimes especulacions i informacions.

 

Així doncs, s'ha dit que el malagueny s'ha separat per una tercera persona. Parlem de Marta Riesco, que treballa a 'El programa de Ana Rosa.

Això sense passar per alt que s'han anat revelant noms d'altres suposades amants. I l'última ha sorprès molt, ja que és col·laboradora de 'Sálvame'. Ens referim, ni més ni menys, a Marta López, exconcursant de 'Gran Hermano' i amiga d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David.

Marta López a Madrid l'abril del 2020
Marta López també ha estat assenyalada com a amant d'Antonio David Flores | GTRES

Antonio David Flores podria haver tingut un afer amb Marta López

Flores ha vist que aquest últim any han sortit a la llum molts testimonis de dones que diuen que han estat amb ell. I moltes  han tornat a aparèixer a la televisió arran de la presumpta ruptura matrimonial de l'exguàrdia civil i la dissenyadora. Aquest ha estat el cas, per exemple, d'Isabel Ávila, que ha explicat que Antonio David parlava molt malament d'Olga.

Doncs bé, també ha tornat a aparèixer a escena una persona que fa anys va estar molt vinculada ell: José María Franco, que va ser xòfer seu i el coneix molt bé.

José María ha fet unes declaracions a 'Sálvame' per a opinar sobre la ruptura. «La seva dona ha hagut de suportar un munt de coses, així que ja no la sorprèn res», ha dit.

Tot seguit ha revelat que fa anys el malagueny va estar amb dues famoses: Nuria Bermúdez i Silvia Fuminaya.

Muntatge amb fotos dels dos famosos
Es diu que Núria Bermúdez i Antonio David van tenir un afer | La Noticia Digital

Sobre la primera, ha exposat que Antonio David i ella van tenir una història quan van coincidir a 'Crónicas Marcianas'. «Un dia, Nuria em va dir que era a la terrassa de l'hotel on passaven la nit i esperant l'Antonio amb una camisa de dormir».

«Jo li vaig trucar i tenia el mòbil apagat. Al matí, aviat, li vaig tornar a trucar i qui em va agafar el telèfon va ser la Nuria. Tot el temps que van treballar a 'Crónicas' van estar embolicats».

I ha afegit: «La conec molt bé, i sé fins a quin punt va estar enamorada de David».

També ha afirmat que amb aquesta famosa el malagueny va tenir una relació paral·lela a la que tenia amb la seva dona. Ha dit que Bermúdez «es quedava a casa seva un mes o així. Van estar junts com a mínim dos anys».

A més, Franco ha exposat que l'excol·laborador de Telecinco també va estar amb altres dones del programa de Sardà. I sobre una en concret, ha etzibat: «Ara va de digna, i no ho diré perquè està treballant a 'Sálvame'».

El reporter que li ha fet l'entrevista li ha preguntat si era Marta López, i José María ha respost: «Doncs sí».

Els col·laboradors de 'Sálvame' reaccionen a la notícia sobre el suposat afer de Marta López i Antonio David Flores

Els integrants del programa s'han quedat bocabadats davant la informació que José María Franco ha aportat. «M'he quedat morta», ha manifestat Carlota Corredera.

Kiko Hernández, per la seva banda, ha sortit en defensa de Marta, ja que és amic seu. Ha dit: «Sé totes les relacions que ha tingut, les que s'han donat a conèixer i les que no. A mi m'ho explica tot. i puc garantir, per la relació que tenim des de fa vint anys, que Antonio David no forma part del seu elenc amorós».

Kiko Jiménez sí que ha donat credibilitat al testimoni del xòfer. «Tenen bona relació des de fa anys i es defensen a mort, és evident. Quan a ell se l'ha criticat, ella sempre l'ha defensat, i fins i tot se li ha arribat a dir Marta Flores. Per alguna cosa deu ser», ha exposat.

Olga Moreno i Marta López
Marta López és molt amiga d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores | GTRES

Aquesta tarda, López serà a 'Sálvame', així que caldrà esperar a veure si confirma o desmenteix la informació.