Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David Flores confessa el que li fa més por: «Me la tenen jurada»

S'ha pronunciat per primer cop des que va saltar la polèmica

Després de diverses setmanes aguantant rumors i especulacions constants sobre la ruptura amb Olga Moreno, Antonio David per fi ha trencat el silenci.

 

La dissenyadora es va pronunciar abans que el seu marit. I és que va publicar un missatge força contradictori a les xarxes socials amb el qual semblava que volia desmentir la informació.

«Mai vaig ser de jurar fins que em van preguntar si t'estimava», va compartir Olga. I és que el silenci de la parella ha donat peu a tota mena de conjectures.

Han corregut rumors sobre el fet que la separació podria ser un muntatge, i també va sonar molt el nom de Marta riesco, la suposada culpable de la ruptura.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco hauria traït Antonio David | LA NOTÍCIA DIGITAL

Així doncs, Antonio David va aprofitar un directe de Diego Arrabal a YouTube, per a posar-s'hi en contacte.

«Me la tenen jurada. Disparen contra tothom que no balla la música que posen. Cuida't i no et mullis per mi. La teva feina va primer, tio. Una abraçada», li transmetia.

Pel que sembla, l'exguàrdia civil té por del nivell a què està arribant l'assetjament mediàtic. I no dubta a acusar diversos mitjans de comunicació d'haver aprofitat el boom per a beneficiar-se i oferir espectacle.

Foto de la parella
Antonio David Flores i Olga Moreno sembla que fa mesos que estan separats | GTRES

Mentrestant, cada cop van sortint a la llum més detalls de la ruptura. «Quan Olga va anar a 'Supervivientes', la relació ja estava pràcticament trencada, però no va ser fins que va tornar quan van trencar definitivament», informen fonts properes a la parella.

«Dos mesos abans van tenir una discussió molt forta a Màlaga, al mig del carrer, i llavors ell li va confirmar que ja no estava enamorat d'ella i que hi havia una altra persona a la seva vida», assenyalen.

Els rumors sobre la ruptura d'Antonio David i Olga no paren de créixer

Tot i saber amb certesa que el seu marit l'havia enganyat, la dissenyadora no va voler perdre l'oportunitat de lluitar per la seva família i defensar-la amb ungles i dents mentre va ser al reality, i d'aquesta manera es va sumar a l'huracà provocat per la docusèrie de Rocío Carrasco.

«De mica en mica, Olga es va anar assabentant de moltes coses i no el va poder perdonar. Des d'aquella discussió, va desaparèixer de tots els esdeveniments familiars. Estava molt malament», asseguren.

No obstant això, se li va demanar que mantingués les aparences i actués amb normalitat per no aixecar sospites. «La van intentar convèncer que tornés amb ell, però ella s'hi va negar», sostenen testimonis propers.

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David està amb l'aigua al coll | GTRES

Mentrestant, les males llengües insisteixen que Antonio David està cent per cent amb una altra persona. «No sé si amb Marta o una altra noia, però t'asseguro que està amb una altra. Olga feia temps que s'ho ensumava».

I sembla que Riesco se sent «enganyada i força molesta, ja que esperava que afrontés la situació d'una altra manera».

La reportera ha hagut de suportar l'assetjament mediàtic i veure el seu nom a tots els titulars. Per aquest motiu, va decidir emetre un comunicat per a advertir de les mesures legals que es planteja prendre.

Respecte a Antonio David, ell ja hauria passat pàgina. «Ara ja es comenta que podrien aparèixer dues dones més que també haurien sigut amigues íntimes de Rocío Flores».

La família sembla que ha fet pinya al voltant de l'exguàrdia civil. «Tots són perfectes, ningú comet cap error. No escoltaràs mai un retret de la família a Antonio David, perquè per a ells, ell és un déu».

«Ho tapen tot. Estan intentant convèncer Olga perquè no parli, perquè no expliqui res que el pugui perjudicar».

I la dissenyadora en tot moment intenta aparentar certa calma, tot i que ho està passant malament. «Es poden esfumar vint anys de la seva vida, dues dècades d'amor i una filla en comú».

Cosa a la qual se suma el gran afecte que Olga sent per Rocío i David Flores, els fills que tenen en comú Antonio David i Rociíto.

Els joves sembla que a poc a poc es van acostumant a la nova situació, tot i que fa temps que Antonio David i Olga no viuen junts.