Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

Carmen Sevilla, aïllada durant un moment crític per a evitar que surti el seu secret

Carmen, malalta d'Alzheimer des del 2009, passa els dies en una residència

Fa uns mesos, Carmen Sevilla feia 91 anys allunyada del focus mediàtic, ja que ara passa els seus dies en una residència d'Aravaca, a Madrid. En concret, ja són set els anys que porta fora de la fama i s'ha sabut que pateix Alzheimer des de l'any 2009.

La veritat és que hi ha molt poques persones que sàpiguen exactament com es troba la popular actriu i mítica presentadora de Telecupón.

Imatge de Carmen Sevilla
Carmen Sevilla pateix Alzheimer des de fa 13 anys | Cedida

Alguns dels quals coneixen la veritable realitat del seu estat són Augusto J. Algueró i el seu gran amic Moncho Ferrer. El primer és el seu fill i el segon, un conegut relacions públiques del món de la música.

Carmen Sevilla, aïllada a la residència on viu des de fa anys

La realitat és que Moncho Ferrer sol anar cada cert temps a la residència on viu Carmen Sevilla. Li encanta passar una estona agradable amb ella, tot i que el seu estat és molt delicat des de fa temps.

Aquesta persona de confiança per a l'actriu ha parlat sobre com es troba la reconeguda artista després d'haver-la visitat pel Dia del Carme. El 16 de juliol passat, Moncho va estar al seu costat per donar-li una mica d'alegria i ànim. I és que aquesta època està sent molt dura per a la vídua d'Augusto Algueró.

Imatge de Carmen Sevilla de jove.
Carmen Sevilla, en una imatge de la seva època de joventut | Twitter: @josutpuk

En aquest cas, els reporters d'Europa Press han pogut parlar llargament amb ell i, fins i tot, li han preguntat quin ha estat el regal que ha portat a la seva amiga el dia del seu sant.

A més a més, ha posat de manifest el que ha fet per aconseguir l'esmentat regal. «Com que no hi havia violetes, ha estat una estratègia localitzar margarides de color malva, no sé si l'has vist amb el ram», ha explicat.

Parla algú que la coneix bé: «Vindrà la gent més propera»

A causa de les regles de la residència on viu l'artista, els visitants s'han de repartir al llarg de la jornada. La veritat és que no poden coincidir els uns amb els altres. «Vindrà la gent més propera, mai no podem coincidir per hora», explicava.

Alhora, deixava clar que mai deixarà de banda la seva amiga de tota la vida. «Sempre aniré a veure Carmen, tota la meva vida perquè és el seu sant i perquè és un dia molt especial. Carmen està com sempre, però està envoltada d'afecte i d'afecte», relatava.

Moncho Ferrer
Moncho Ferrer va relatar la duresa de l'estat de salut de Carmen Sevilla. | TVE

Respecte a allò que s'emporta de la visita de fa uns dies, Moncho és felicitat. Sí, perquè li ha transmès la pau que sempre hi regna. «Pau, sempre pau, Carmen és la dona de pau».

La veritat és que malgrat el seu problema de salut, Ferrer sempre transmet que la seva amiga està molt ben cuidada a la residència d'Aravaca. A més a més, ella segueix veient els premis i fotografies a la seva habitació, que va collir gràcies a la seva exitosa trajectòria com a actriu.

De la vida de Carmen Sevilla se'n va parlar molt del seu impactant casament amb el seu primer marit, Augusto Algueró. El seu enllaç a la basílica del Pilar de Saragossa, el febrer del 1961, amb l'esmentat compositor, va ser un esdeveniment que va paralitzar Espanya.

De la seva història d'amor amb el famós arranjador, va néixer el seu únic fill, Augusto J., però la relació es va enterrar després de 13 anys compartint les seves vides. No gaire temps després, l'actriu espanyola es va enamorar de l'empresari del món del cine Vicente Patuel. Això sí, no va poder passar per l'altar fins anys després, ja que encara estava casat quan es van conèixer.