Primer pla de Carolina Monje

Carolina Monje perd la seva persona especial després d'anunciar la seva boda

Carolina Monje ha anunciat la seva boda

Carolina Monje, la catalana que va ser parella d'Aless Lequio, va anunciar que es casava amb la persona amb qui ha compartit els últims anys. Tot i això, després de publicar que aviat passaria per l'altar, Carolina Monje perdia una persona molt especial per a ella a les seves xarxes, Ana Obregón. L'actriu optava per deixar de seguir-la a través d'Instagram en ser coneixedora de la notícia.

La catalana i Aless Lequio van forjar la seva relació durant diversos anys i va ser un dels pilars fonamentals en la lluita contra el càncer del jove. Després de la seva mort, la dissenyadora va estar molt a prop d'Ana: totes dues van compartir el dolor i hi van trobar suport en uns moments tan complicats.

Gairebé tres anys després de la partida d'Aless, Carolina Monje ha trobat l'amor i ha anunciat els seus plans de boda.

Ana Obregón decideix deixar de seguir Carolina Monje

Carolina Monje mostrava a les xarxes socials que l'amor tornava a trucar a la porta, això sí, sempre sense oblidar Aless. La jove dissenyadora catalana compartia amb els seus seguidors que havia trobat un motiu per somriure: Álex Lopera.

Imatge de Carolina Monje i el seu xicot Alejandro Lopera anunciant el seu compromís
Carolina Monje anunciava el seu compromís amb Álex Lopera a Instagram. | Instagram

Tots dos comparteixen molt sovint fotografies del seu dia a dia i de tots els plans que fan plegats. Ara sembla que la relació va vent en popa, ja que s'han atrevit a fer el gran pas: es casen. A través d'una història d'Instagram, la noia publicava una fotografia entranyable on lluïa orgullosa la seva aliança de compromís.

Han estat molts els mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la notícia. Fins i tot, alguns arribaven a qüestionar si Ana hauria felicitat la parella per l'enllaç. No obstant això, aquest moment tan feliç s'ha vist enterbolit per alguna cosa que ningú podia esperar. Després de l'anunci del compromís, Ana decidia deixar de seguir la catalana a Instagram.

Tot apunta que la presentadora de les Campanades ha decidit prendre distància. La veritat és que se sap molt poc sobre l'actual relació que mantenen l'actriu i la dissenyadora catalana. Encara que llavors totes dues van ser un suport molt important l'una per a l'altra, sembla que això ja és passat.

Foto d'Aless Lequio amb Carolina Monje.
Carolina Monje manté totes les fotos d'Aless Lequio. | Instagram @carolinamonje.v

Ana continua amb el dol del seu fill i potser per a ella és massa dolorós veure com Carolina Monje ha aconseguit refer la seva vida. I sobretot, que farà el gran pas de contraure matrimoni. D'altra banda, Carolina Monje sí que continua seguint l'actriu. Fa només uns dies, la dissenyadora catalana li donava un 'm'agrada' a una de les publicacions d'Obregón amb el seu fill.

Carolina Monje manté les fotografies amb Aless

Si continuem indagant a les xarxes socials de Carolina, la dissenyadora catalana manté totes les fotografies amb Aless Lequio al seu perfil d'Instagram. Tots els bons moments i records inoblidables romanen encara al compte de Carolina Monje. Això evidencia que no l'ha oblidat i no pensa fer-ho.

Ara la catalana té molt en què pensar, ja que casar-se sempre és un autèntic maldecap. La dissenyadora i el seu promès comparteixen molts missatges d'afecte i d'amor a les xarxes socials. No hi ha dubte que ja estaria planejant la gran celebració amb tots els amics i familiars.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp