Primer pla de Mario Vargas Llosa.

La publicació inesperada que amarga el Cap d'Any als fills de Vargas Llosa

El comentari de Rosa Villacastín que no agradarà gens a l'escriptor Nobel

Rosa Villacastín és una de les periodistes més reconegudes de la premsa rosa. La comunicadora ha donat moltes exclusives i és una tertuliana que no pot faltar a cap taula de debat. I és que la periodista no guarda silenci, ni a la tele ni a les xarxes socials.

Després de dècades a la televisió, Rosa Villacastín continua donant guerra i enviant missatges prou contundents a tothom que s'ho mereixi. Així que Vargas Llosa ha estat la seva última víctima: ha escrit una 'piulada' que no agradarà gens als fills i familiars del Nobel.

En els últims dies ha saltat la notícia sobre la ruptura de l'escriptor amb Isabel Preysler. L'escriptor ha protagonitzat la notícia d'aquest final d'any.

Com era evident, aquest fet s'ha convertit en un dels més comentats als programes del cor. I Rosa ha enfonsat els fills de Vargas Llosa perquè els ha demostrat que el seu pare no és tan bo com aparenta.

Foto de Rosa Villacastín mig somrient.
Rosa Villacastín ha fet un comentari d'una cosa que se'ls ha escapat a molts periodistes. | GTRES
 

«Ja sabia que no era una intel·lectual, però estava feliç»

I la periodista ha volgut valorar els comentaris i les opinions sobre la separació dels dos famosos. «Quan fa 8 anys l'escriptor Vargas Llosa es va enamorar d'Isabel Preysler ja sabia que no era una intel·lectual, però estava feliç», escrivia al seu perfil de la xarxa social.

«Fer servir la separació per desprestigiar-la recorrent a persones properes a la seva exdona no em sembla elegant», seguia. Aquest comentari fa referència a unes paraules que han sortit a la llum per part d'una persona propera al cercle de l'exparella.

Aquesta persona deia que «eren incompatibles. A ell li interessa la cultura i a ella, l'espectacle». Unes paraules que encara no sabem si han arribat fins a les orelles dels fills de Vargas Llosa, que ja s'han pronunciat sobre els fets.

Álvaro Vargas Llosa, el més gran dels seus tres fills, ha parlat sobre com es troba el seu pare. Unes paraules que estan lluny de referir-se a la filipina. «Està fantàstic. La seva nova novel·la està acabada i està fent els últims retocs al seu discurs d'ingrés a l'Acadèmia francesa al febrer», deia.

La vida de l'escriptor ha estat ple de drames i molts amors, fins i tot entre família. El 1965 es casava enamorat de la seva cosina germana Patricia Llosa, amb qui va tenir els seus tres fills. Vargas Llosa té, a més a més, tres nets que estudien i treballen en una carrera d'èxit, tots dividits pel món.

Rosa Villacastín sap què hi ha darrere

Rosa Villacastín sap el que fa enviant aquest controvertit tuit. Als programes del cor s'ha volgut donar a conèixer que el motiu de la ruptura era la incompatibilitat dels dos personatges.

Tot i això, Rosa Villacastín no creu que aquestes fossin les raons de la ruptura, ja que després de començar una relació i fer tants anys junts, tothom sap com és la persona que té al costat.

De fet, va ser la mateixa Preysler qui va donar la notícia en exclusiva per a ¡Hola! i va posar com a raons la gelosia sense fonaments del peruà. A més de les discussions sense parar que s'havien produït en els últims mesos.

Queden encara molts detalls per saber sobre aquesta ruptura de l'amor entre la literatura i el glamour. Rosa Villacastín segur que ens donarà més informació que se'ns escapa a la resta de mitjans i periodistes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp