Carolina Monje entrant a casa seva amb una mascareta negra

El nou projecte de la catalana Carolina Monje després de la pèrdua d'Álex Léquio

La jove segueix centrada en el seu treball

Carolina Monje ha estat una de les persones que més ha patit la mort d'Álex Lequio. La jove empresària ha patit la pèrdua del seu xicot, que va perdre la vida per culpa d'un càncer amb el qual feia anys que lluitava. Carolina Monje va estar acompanyada per Ana Obregón i Alessandro Lequio quan el seu xicot va perdre la vida. La jove empresària sempre va fer costat a Álex Lequio i a tota la seva família durant el llarg temps que va durar la lluita del jove. Desgraciadament, l'amor de la seva vida va morir junt amb el patiments de tots els seus éssers estimats.

Ja han passat diversos mesos des de la defunció del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, una notícia que va commocionar a tot Espanya. Com sol passar en aquests casos tan tràgics, la vida segueix per a la resta. Alessandro Lequio ha reprès la seva feina com a col·laborador fix a 'El programa de Ana Rosa', mentre que Ana Obregón comença a reprendre la seva vida amb el suport de les seves germanes.

Ara ha estat el torn de Carolina Monje, una jove molt treballadora i constant. L'empresària està intentant continuar amb la seva vida i amb la intensa activitat laboral. Afortunadament, venen bons temps per a Carolina Monje, que té molt clar que vol dedicar tots els seus èxits al seu noi. La jove dissenyadora, va presentar a Barcelona la col·lecció tardor/hivern de la seva marca de roba. Després de la trista pèrdua d'Álex Lequio, Monje va decidir centrar-se completament en el seu treball.

El nou repte de Carolina Monje

El 'showroom' tindrà lloc en un hotel Margot House del centre de la Ciutat Comtal, entre les 10.00 i les 22.00 hores, segons ha informat la revista 'Lecturas'. Aquest serà el gran compromís professional que li servirà d'aparador per exposar els seus projectes. La dissenyadora té una marca pròpia i vol que tot el seu treball es pugui veure sense cap mena de restriccions.

La jove ha estat fotografiada en aquesta visita a Barcelona. El seu aspecte ha millorat bastant després de l'última vegada que va aparèixer en públic. Ella té clar que vol triomfar en el món de la moda. Àlex Lequio va ser un dels seus grans suports en aquest projecte professional.