Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els reis Felip i Letícia a El Prado el 17 de febrer de 2020

Crítiques a Felip i Letícia: La polèmica notícia que s'ha fet pública sobre Elionor

Elionor ha d'asstir a un acte públic
Primer pla de la Princesa Elionor
Elionor assistirà a la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries | GTRES

Els Reis d'Espanya acaparen una vegada més les notícies i portades els últims dies. S’apropa un esdeveniment molt important per a la Casa Reial i, com no podria ser d'una altra forma, també per la Princesa Elionor. Recentment, Letícia i Felip han estat molt criticats per l'assistència de la petita a l'esdeveniment, ja que la cerimònia és entre setmana i se saltarà classe. Concretament, deixarà aparcades les classes divendres que ve, 16 d'octubre.

Es tracta d'un esdeveniment marcat en vermell en el calendari de cada any: la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries a Oviedo. La monarquia ha viscut alguns dels moments més importants de la seva història al teatre Campoamor de la capital asturiana.

Per exemple, allà van viure el primer discurs públic de la princesa Elionor, que va tenir lloc el passat 2019. Un moment únic per als Reis i les seves filles que es tornarà a repetir aquest 2020. Això sí, de forma molt diferent.

A menys de 10 dies per a la data, la princesa Elionor es prepara a consciència per a una cita molt important per a ella i la seva família. S'enfronta a aquesta nova edició amb l'experiència de la passada, però amb diverses alteracions.

Els Premis Princesa d'Astúries canvien el seu format a causa de la crisi sanitària

Els Premis viuran enguany una sèrie de canvis, i és que segons es desprèn de la informació que ha anat facilitant la Fundació Princesa d'Astúries, l'esdeveniment tindrà un format molt diferent a causa de la crisi sanitària, ja que cal complir totes les mesures dictades pel govern central.

Per això, per a evitar aglomeracions, la Família Reial realitzarà un recorregut molt més breu pel poble. A més, l'acte tindrà lloc a l'aire lliure amb els veïns de la localitat com a únics espectadors i prescindiran del tradicional esmorzar de camp.

El lliurament dels premis també sofrirà modificacions. En aquesta ocasió, l'escenari no serà el teatre Campoamor d'Oviedo, sinó el Saló Covadonga de l'hotel La Reconquesta. Així mateix s'han suspès altres actes com la recepció i fins i tot alguns premiats no podran volar a Astúries per a recollir el seu guardó.