Primer pla d'Antonio David Flores

La carta d'Antonio David Flores en què ataca Rocío Carrasco sense pietat

El col·laborador ha enviat una carta a la seva dona, Olga Moreno, que està concursant a 'Supervivientes'

A vegades triguen, però l'organització de 'Supervivientes' sempre premia els concursants amb visites dels seus familiars més estimats, que es desplacen fins a Hondures per a animar-los. Aquestes visites acostumen a arribar cap a la meitat del concurs per a fer pujar els ànims dels supervivents. De fet, són els mateixos aspirants els que deixen una llista al programa dels familiars o amics que volen que facin un seguit de funcions mentre estan al programa.

Els supervivents trien els seus defensors als platós i també quina persona volen que els pugui trucar en un moment donat. I el més important: quin familiar volen que els visiti a l'illa, arribat el moment. Olga Moreno ho tenia especialment complicat, ja que el seu marit, Antonio David Flores, havia de ser el seu defensor i alhora, la persona que la visités.

Però el fet que Telecinco l'hagi vetat ha impedit tota aquesta logística i el programa ha hagut d'improvisar una solució perquè Moreno també es pugui sentir recolzada pels seus. Per aquest motiu, dimecres a la nit la va visitar la seva germana Rosa, que va acceptar volar a Hondures per donar suport a la supervivent.

Al mateix temps, el programa ha lliurat a Moreno un cofre amb cartes que li han fet arribar els seus familiars. Entre aquests escrits n'hi ha un de molt especial. El seu marit, Antonio David Flores, ha escrit a la seva dona un text breu, segurament sense entrar en detalls perquè estaria donant contingut a la cadena que l'ha rebutjat.

No obstant això, aquestes escasses línies han donat peu a una forta polèmica. Flores ha escrit un missatge subliminal a la seva dona, però l'han entès tots els espectadors. El tertulià l'ha volgut animar dient-li que ho està fent molt bé i que li sobra el que a altres els ha faltat.

Aquest missatge ha estat entès pels espectadors com un atac directe cap a Rocío Carrasco. Una guerra aferrissada que sembla que no està disposat a abandonar, encara que per això hagi perdut la seva feina a la televisió i tingui una gran part de l'audiència en contra. Fa poc Flores va aparèixer en un canal de Youtube intentant defensar-se de tot el que s'ha dit d'ell.

Però la falta de proves i d'arguments ho han complicat molt més i la gent té més que clar que ha perdut la batalla contra la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que ha tingut molt d'èxit i en seguirà tenint quan s'estreni la segona temporada.

Rocío Flores no li dona suport

Carlos Sobera ha preguntat a Rocío Flores què li sembla que el seu pare li hagi enviat un missatge a Olga Moreno i que aquest impliqui temes de l'exterior. La jove ha estat molt contundent i ha afirmat que no està d'acord amb què es barregin coses.

Per això ha confessat que no se sent còmoda amb aquesta situació i ha volgut desmarcar-se de la jugada del seu pare. No sabem, però,  si es tracta d'un posicionament que impliqués que a poc a poc es va desvinculant del discurs del seu pare per a començar a construir ponts amb la seva mare.

Rociíto va afirmar que no estava tancada a recuperar el vincle amb els seus fills, tot i que ho veia complicat per la forta influència que té Antonio David sobre ells.