Primer pla de Marta López

Marta López se'n va de la llengua i revela el secret d'Olga Moreno i Antonio David

La col·laboradora confirma el que el matrimoni va decidir abans que Olga anés a 'Supervivientes'

Telecinco encara la recta final de 'Supervivientes 2021'. Ahir a la nit es va emetre en directe 'Tierra de Nadie' i avui hi haurà gala amb Jorge Javier. Dos lliuraments trepidants en què els supervivents es reunifiquen amb els de Playa Destierro i en què Olga Moreno rep la visita d'un familiar.

Just quan la dona d'Antonio David s'ensorrava desitjant poder retrobar-se amb els seus, el seu desig està a punt de complir-se.

És la seva germana Rosita qui ha viatjat fins a Hondures per donar ànims a la malaguenya. No obstant això, no ha pogut passar la nit a l'illa, com han fet altres familiars, com a mesura preventiva per a evitar filtracions de l'exterior.

Els espectadors es van quedar sorpresos en saber la identitat del familiar que ha visitat Moreno. No entenen per què no hi ha anat algú amb més pes mediàtic. La resposta és clara, i ara s'ha revelat el pacte que van fer Olga i Antonio David.

Marta López treu a la llum el secret d'Olga i Antonio David

Tal com va explicar la mateixa Rocío Flores, la família de la dissenyadora va votar que la seva germana Rosita fos l'encarregada de viatjar a Hondures. Una decisió que va sorprendre tothom, ja que han optat per una persona completament anònima.

S'esperava que triessin la seva altra germana, Raquel, que ha carregat durament contra presentadors i col·laboradors de Telecinco per criticar l'Olga, per anar a Hondures.

No obstant això, corre el rumor que la jove hauria demanat una quantitat desorbitada per a fer-ho, conscient de la repercussió que tindria el retrobament.

Sembla que els diners s'anteposen al desig d'abraçar Olga, a qui es va referir com la seva «mare».

Un interès monetari que ha mostrat al llarg del concurs, ja que la col·laboradora d'Ana Rosa només acudeix a les gales on li paguen. Amb la neta de Rocío Jurado descartada, només quedava Antonio David. Per què no viatja a Hondures per veure la seva dona?

La resposta la va donar Marta López, que va revelar el pla pactat pel matrimoni. «L'Olga tenia molt clar que l'Antonio David en cap cas li hauria anat a fer una sorpresa», va explicar a 'Ya es mediodía'.

D'aquesta manera, la tertuliana deixa clar que el matrimoni ja havia pactat no retrobar-se a l'illa. Un fet que sembla simple però que deixa en evidència les bases que es van establir i la ruta marcada pel concurs.

El pas d'Olga per Hondures estava guionitzat des del principi

Han estat molts els telespectadors que han afirmat que el pas de la dona de l'exguàrdia civil a 'Supervivientes' està planificat des del principi. Va arribar a Hondures en plena polèmica pel documental i va saber treure'n profit.

Encara no s'havien revelat els aspectes més tèrbols del malagueny, però la seva dona ja havia començat a rentar la seva imatge públicament. Res més posar un peu al reality, el primer que va fer va ser parlar de Rocío Carrasco per a col·laborar a la campanya de desprestigi.

Es va adonar que, si volia quedar-se al concurs, parlar de la filla de 'la més gran' era el que li podia donar millors resultats. Una estratègia que ha mantingut des del principi, tot i que Rocío Flores assegurés que no va ser el que li va aconsellar.

Olga va expressar que volia que se la conegués al marge de 'ser la dona de', però un recull de vídeos mostra tot el contrari. Quan feia poques setmanes que havia començat el concurs, la malaguenya va donar 27 vídeos parlant de la seva família i tan sols 4 de supervivència.

Unes xifres que deixen clar què va anar a fer la dissenyadora a Hondures i la seva estratègia per a mantenir-se en primer pla.