Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

Dos col·laboradors de Sálvame li reclamen diners a José Luis Moreno: «No ens ha pagat»

Són diversos els famosos que se senten enganyats pel productor de televisió

La detenció de José Luis Moreno està aixecant moltes lloses del passat i que per circumstàncies, s'han silenciat durant molt de temps. De moment, al productor de televisió se l'acusa de liderar presumptament una xarxa d'estafes financeres. No obstant això, aquesta investigació està coincidint amb un altre tema bastant tèrbol i que l'afecta en primera persona.

L'exposició pública que s'està fent, fa que moltes persones s'estiguin atrevint a fer un pas més i donar la cara per explicar les males experiències que han viscut. La primera famosa a treure els colors a José Luis Moreno va ser Yolanda Ramos al plató de 'Hable con ellas'. Allà li va reclamar el pagament d'un treball que va fer per ell i que mai va cobrar.

Era una quantitat molt petita, però això no és excusa perquè el productor no pagués a la seva treballadora. Ara que Moreno es troba sota investigació policial, han aparegut nous famosos que asseguren ser víctimes dels impagaments de l'empresari audiovisual.

Ahir a 'Sálvame' van recuperar un vídeo en el qual Lydia Lozano explicava que José Luis Moreno li devia molts diners. L'any 2013 la canària va participar en l'elenc de 'Esposados', una producció que va encarregar Telecinco al productor i que d'alguna manera, pretenia recuperar l'essència de 'Escenas de matrimonio'. Per a això, es van servir de diversos famosos de la cadena i que exercien com a actors i actrius.

[Tweet] 1410100787762638850 [/ tweet]

L'acolliment del programa va ser mínim i la cadena no va trigar massa temps a cancel·lar les seves emissions. Això pel que es veu, va fer que Moreno es desentengués del format i també de la relació amb les estrelles que s'havien prestat a participar en aquestes 'matrimoniades'.

En el seu moment, Lydia va dir que si hi hagués molts José Luis Moreno més, ella mai es podria jubilar, ja que els diners que guanyaria anaven destinats directament a la jubilació. Avui hem sabut que la coneguda col·laboradora no ha estat l'única de l'equip de 'Sálvame' que ha estat víctima dels impagaments de productor.

Avui Rafa Mora ha revelat també el seu cas. El jove també va participar en algunes de les escenes de 'Esposados', si bé és cert que allà vam veure clar que la interpretació no era el seu fort.

La veritat és que el treball estava fet, però de nou, sembla que el col·laborador no va veure ni un euro de la quantitat que se li havia promès per participar en aquesta sèrie còmica.

[Tweet] 1410253157662441474 [/ tweet]

Un cafè a París

Pel que sembla, Rafa Mora va tenir una relació més extensa amb José Luis Moreno i que va anar més enllà de la feina en la sèrie de Telecinco. Avui el col·laborador ha explicat que el productor li va oferir anar a fer un cafè a París. Aquest li va assegurar al valencià que tenia taules en el món de la interpretació i s'ho va creure.

Segons el testimoni de Rafa, l'empresari es va oferir per ajudar-lo a avançar en el món de la televisió. Li va prometre que si s'acostava a ell podria treballar tant com voldria a la televisió. Pel que sembla no distingia entre el treball d'actor i el de presentador.

Tot ho podia fer al seu costat. Per sort, l'exparticipant de 'Mujeres y hombres y viceversa' es va adonar que tot aquest oferiment no era a canvi de res i va declinar l'oferiment del creador de les gales televisives més divertides de la televisió.

Quan Rafa Mora va tancar l'aixeta, José Luis li va girar l'esquena i li va assegurar al jove que no s'havia assabentat de res, donant-li a entendre que s'havia tancat totes les portes que li permetrien formar part d'aquest món.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.