Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'

Sandra Barneda destapa a José Luis Moreno: «Em va dir que em tallaria el coll»

La presentadora ha recordat la topada que van tenir fora de càmeres

L'any 2014 José Luis Moreno va protagonitzar una de les seves aparicions més lamentables en televisió. El presentador va acceptar ser entrevistat al programa de Telecinco, 'Hable con ellas', sense saber que s'estava ficant a la boca del llop.

L'empresari i productor espanyol creia que anava al programa a repassar la seva extensa trajectòria a la televisió, sense saber que el contingut estava a punt de canviar.

Les conductores del programa van parlar del qual passava darrere de les càmeres i de les queixes que tenien molts professionals sobre el tracte que havien rebut. Concretament Sandra Barneda va ser molt dura amb ell. De fet, va intentar que admetés que no sempre havia estat un bon pagador.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una cosa que va molestar molt a José Luis Moreno. I és que anteriorment aquest mateix programa havia concedit una entrevista en què Yolanda Ramos li va fer sortir els colors per deure-li bastants diners.

Però Moreno no estava disposat a tornar a caure en el mateix parany. I, malgrat que en directe va intentar mantenir les maneres, el pitjor va arribar quan el programa va marxar a publicitat.

Sandra Barneda va anar cap al lloc del director del programa, sense saber que darrere d'ella hi havia José Luis Moreno. I sense pensar-s'ho dues vegades li va cantar les quaranta.

I així li va fer saber que no estava content amb el tracte que li estaven donant. Tanmateix, aquesta no va ser una conversa cordial. Precisament avui, a 'Sálvame', Barneda ha explicat que fora de micros Moreno li havia fet una amenaça molt greu.

Segons sembla, el productor de televisió la va amenaçar i li va dir que si seguia amb aquesta mena de preguntes li tallaria el coll.

Una afirmació que va deixar a Sandra Barneda sense paraules i que no pensava que el productor pogués ser capaç. Per sort, l'equip del programa va poder gravar un fragment d'aquesta conversa en format àudio.

Si bé és cert que no es va poder escoltar com li deia el del coll, sí que es va sentir com Moreno advertia Barneda. De fet, ell recordava el molt influent que era. Una posició que segons sembla li ha servit per acovardir a molts, però que amb l'estrella de Telecinco no li va servir.

Sandra no va deixar que Moreno la fes callar. Per això, va tornar a plató i va relatar davant de les càmeres el qual havia succeït en aquella pausa publicitària. Ella mateixa li va explicar als seus companys que el senyor Moreno s'havia posat molt nerviós i que l'havia amenaçat.

Comentaris masclistes

Recordant aquesta escena, la presentadora també va explicar que el conegut empresari va fer referència a com ella havia aconseguit el seu treball en televisió.

Un comentari clarament masclista i que donava a entendre coses molt lletges, que res tenen a veure amb el talent de Barneda. Després d'aquesta vergonyosa escena José Luis no va tornar a entrar al plató.

És més, li va demanar a la resta de famosos que no parlessin amb elles, fent referència al nom del programa. Sembla que durant molt de temps, Moreno s'ha acostumat que en les entrevistes li ballin l'aigua, però ara la cosa canvia.

No obstant això, la justícia l'ha posat en una posició molt complicada. Així totes aquelles veus que van callar per por durant algun temps, ara es treuen les màscares i diuen sense por el que opinen de l'empresari.

A més, saben que no seran els únics i que Moreno ja no compta amb el suport dels grans de la indústria. Ahir, 'Sálvame' explicava que hi havia desenes de treballadors darrere les càmeres que es queixen d'impagaments i de la mala relació que tenia Moreno amb tots ells.