El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu

A la llum la carta que la germana del rei Joan Carles va deixar abans de morir

Simoneta Gómez-Acebo ha revelat en una entrevista el missatge que va deixar la seva mare abans de morir

La infanta Pilar, la germana del rei Joan Carles, va morir el passat mes de gener després de lluitar contra un càncer de còlon. Tot i que des de la família van intentar demostrar que la seva situació no era greu i que es recuperaria, ella tenia molt clar que la malaltia posaria fi a la seva vida. 

Simoneta Gómez-Acebo, la filla de la infanta, va explicar en una entrevista per a la revista 'Semana' que la seva mare havia deixat un missatge per tots els seus fills abans de la seva defunció. «Ens ha deixat escrita una carta per als cinc fills, així que només és per a nosaltres», va dir.

La filla de la germana de Joan Carles I no va revelar més detalls sobre la nota que va deixar la seva mare, però sabem que són unes paraules de comiat que tant ella com els seus germans guardaran per sempre en el record i en el cor.

Simoneta Gómez-Acebo segueix els passos de la seva mare

A Simoneta Gómez-Acebo encara li costa parlar de la seva mare. Han passat deu mesos des que va morir i de tant en tant utilitza les seves xarxes socials per compartir imatges i mostrar que la troba molt a faltar.

A més, s'apropa la data de la celebració del Rastrillo Nuevo Futuro. L'empresària va reconèixer a l'entrevista que aquest era el «nadó» de la seva mare i que no vol abandonar la bona tasca de la infanta Pilar en aquesta organització. «Si no ho faig, sé que ella em donaria un cop al cap».

'Armario Solidario' substituirà el Rastrillo Nuevo Futuro d'enguany

Encara que aquest any no es pugui celebrar com els anteriors per culpa de la crisi sanitària, Simoneta vol mantenir en peu el mercat amb el qual recapten diners per a infants en situacions difícils.

No obstant això, aquest any seran vendes en format virtual, i es posaran al mercat peces de roba de Simoneta i de les seves cunyades o excunyades, Andrea Pascual, Laura Ponte, Laura Vecino o Georgina Rodríguez. A més, comptarà amb vestits i complements de grans dissenyadores com Agatha Ruiz de la Prada o Carolina Adriana Herrera i els articles es vendran per un preu de 20 euros cap amunt.  

El Rastrillo Nuevo Futuro és un esdeveniment solidari molt famós que es porta celebrant a Madrid, i en altres ciutats, des del 1968. La infanta Pilar va ser presidenta honorífica durant cinquanta anys. «Soc aquí, segueixo viva i estaré al peu del canó ajudant tot el que pugui», va assenyalar al mercat de 2019, al qual no va faltar tot i el seu malestar per la malaltia. 

Per aquesta raó, Simoneta Gómez-Acebo ha decidit continuar amb el llegat de la seva mare i ha estat l'encarregada d'organitzar enguany 'Armario Solidario', que substituirà el mercat tradicional i que tindrà lloc del 26 de novembre al 9 de desembre.

Els diners que s'aconsegueixin amb les vendes, seran destinats perquè l'organització benèfica pugui seguir mantenint totes les llars que a Espanya acullen 1.300 infants. A més, serà una gran oportunitat perquè els col·leccionistes puguin aconseguir una peça de roba de la infanta Pilar.