Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu Campos ja no és com recordes: canvi fisic inèdit

La presentadora ha experimentat una transformació sorprenent

Sense cap dubte, una de les cares més conegudes i estimades de Telecinco és Terelu Campos. Durant mesos, ha estat notícia per les controvèrsies sorgides al voltant de la seva mare (María Teresa Campos) o al voltant de la seva amiga, Rocío Flores. Avui, però, ho és per un altre motiu. Per què? Perquè està experimentant un canvi físic realment notable. I està tan contenta per aquesta transformació que no ha dubtat a mostrar-la als seus fans a través de les xarxes socials.

Terelu Campos llueix nou aspecte

Els diferents problemes de salut que va tenir fa temps la presentadora van ser una de les causes del seu augment de pes. No obstant això, superats aquests afortunadament, ara, a poc a poc, ha començat a tenir una silueta més estilitzada.

En concret, des de l'estiu s'ha anat veient la progressiva pèrdua de pes de Terelu, que podria haver-se tret de sobre una mica més de deu quilos. Tot i que ha manifestat que no fa res especial per a això, la seva figura ara és molt més prima.

Precisament tan contenta està amb aquest nou aspecte, que no ha dubtat a mostrar-lo en el seu compte d'Instagram. Així, ha compartit diverses imatges de si mateixa al plató de 'Viva la vida' on treballa, les quals demostren que està radiant.

Els 'responsables' del canvi físic de la presentadora

Ella ha reconegut a diferents mitjans de comunicació, com la revista 'Semana', que no està fent res en concret per millorar la seva imatge. Tanmateix, la seva silueta més estilitzada i el seu somriure permanent deixen palès que ha canviat i que ja no està com fa temps.

Possiblement ha contribuït a aquesta 'renovació' el fet que ara travessa una etapa més tranquil·la perquè després que es revelés que tenia un altre germà o que la seva mare estigués en el punt de mira, ara la calma envolta el clan Campos. Sembla que totes elles estan allunyades de la polèmica i això fa que Terelu, més separada del focus mediàtic, dormi tranquil·la i no se senti atacada contínuament.

De la mateixa manera, també ha pogut influir que ara es troba gaudint dels plaers de la vida al màxim, amb els seus amics i éssers estimats. I no només això, potser també ha decidit tornar a deixar-li la porta oberta a l'amor. És cert que des de fa temps ve expressant que està molt bé sola, però va ser innegable el seu 'flirtejar' amb Pablo, de 'La isla de las tentaciones'. Tot això ha pogut donar lloc al fet que la presentadora estigui vivint una etapa de canvi i feliç.

Les reaccions del públic a la seva nova imatge

Com no podia ser d'altra manera, les publicacions de Terelu Campos mostrant el seu nou aspecte no han passat desapercebudes. Molts han sigut els fans i internautes que no han dubtat a comentar el nou aspecte d'ella a Instagram.

Encara que hi ha opinions per a tots els gustos, la majoria reconeix que la presentadora està molt maca. I mostra d'això són missatges com ara aquests:

  • «No es pot estar més guapa. Quines ganes tenim que arribin els dissabtes per veure't en el programa!».
  • «Quina preciositat de dona! Impressionant. Ets com un estel, brillant i bella».
  • «Terelu, estàs molt prima. Estaràs contenta, no?».
  • «Què prima! Quina dieta has fet? Estàs guapíssima».
  • «Estàs guapíssima i amb un tipus fantàstic».
  • «Terelu, què prima t'has quedat! Si us plau, explica'm com ho has aconseguit».
  • «Molt prima, molt guapa i molt jove».

En aquest últim missatge se li diu que llueix un aspecte més rejovenit i això també és innegable. Es deu al fet que, de la mateixa manera, ha dut a terme un canvi de 'look'.

Ara, ha sorprès amb peces més modernes, fins i tot ha arribat, algunes vegades, a deixar de banda els vestits i sabates de taló per portar pantalons casuals i sabatilles esportives. Vaja, que està gairebé irreconeixible.