Imatge de Dani Alves i Joana Sanz.

Duríssima carta de Joana Sanz, la dona de Dani Alves: «Em sento sola»

La dona de Dani Alves publica una carta molt sentida

Joana Sanz travessa un moment d'allò més complicat. La dona de Dani Alves, que es manté al seu costat tot i els rumors de divorci, està sent l'objectiu número 1 d'aquests dies dels paparazzis. Raó per la qual estaria valorant anar-se'n a viure a París per escapar-se així de l'asfixiant pressió mediàtica que ha de suportar després de l'empresonament d'Alves. 

Ara, Sanz torna a ser notícia. Però no ho és per cap decisió dràstica, ni per cap polèmica. Ho és per una emotiva carta que ha publicat al seu Instagram. La carta va dedicada a la seva mare, que va morir pocs dies abans que Dani Alves entrés a la presó de Brians 2. 

«La decisió més difícil de la meva vida»

«Avui fa un mes que vaig haver de prendre la decisió més difícil de la meva vida: deixar-te anar. Segueixo amb la sensació que en arribar a casa, em rebràs amb il·lusió. Fa tant de mal sentir la teva olor i no sentir-te. Necessito la teva abraçada, veure't riure, veure't ballar… Necessito la teva alegria», comença Joana.

El que més ha sorprès de tot plegat, però, és quan Joana diu que se sent sola i sense suport. «Em vas dir que no plorés i et prometo que poso tot de part meva per no fer-ho. Tinc moments de tot, però aquest fred intern ja sempre m'acompanya... I de vegades em trenca en mil trossos. Em sento sola, saps? Vas dir que allà on sigués, tu estaries amb mi. Però no et sento. M'estimarà molta gent, però d'amor de mare només n'hi ha un», comenta Joana Sanz.

Al post de Joana Sanz s'hi podien veure diversos vídeos de la seva mare compartint moments feliços juntes. El post ha estat molt compartit i molts dels amics de Joana Sanz no han dubtat en enviar-li tot el seu suport a les xarxes socials. 

Cal recordar que Joana Sanz està vivint un autèntic calvari des de l'empresonament de la seva parella, Dani Alves. La model ha hagut de desmentir que se separa del futbolista i, a més a més, ha denunciat en reiterades ocasions que està rebent amenaces de mort al seu Instagram

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

La model estaria valorant de manera ferma la idea d'abandonar Espanya i anar-se'n a viure a París.