Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'

Gir en el cas Cantora: «Isabel Pantoja, contra les cordes»

La 'tonadillera' s'ha ficat en problemes

La vida d'Isabel Pantoja està sent carn de 'reality'. La 'tonadillera' segueix tancada a casa i veient com tots els mitjans de comunicació parlen sobre ella. Han passat gairebé dues setmanes des que Kiko Rivera destapés la seva mare a 'Cantora, la herencia envenenada', ja que tot va començar quan l'artista va confessar totes les misèries vistes a Cantora.

El dia 2 d'agost, el DJ assegura que va trobar a la finca de la seva mare quelcom que creia que ja no existia. Kiko Rivera va veure amb els seus ulls tots els vestits i objectes personals del seu pare en una habitació. Quelcom que va commocionar tots els defensors dels Rivera, ja que Isabel Pantoja havia arribat a denunciar que totes les pertinences de Paquirri havien estat robades. Per aquest motiu, doncs, ni Fran ni Cayetano Rivera tenen gairebé res del seu difunt pare.

A partir d'aquí, els fills de Paquirri han decidit recuperar el que és seu, fet que també ha atemorit a Kiko Rivera, ja que la seva mare té antecedents. El DJ vol fer justícia, però alhora no vol que la seva mare torni a ingressar a la presó. Per tant, estem davant d'una batalla judicial que promet ser molt interessant. No seria gens estrany veure com a partir d'aquest conflicte sorgeixen altres guerres paral·leles.

Un escenari de guerres paral·leles

Actualment, el que més importa i interessa és la postura dels Rivera. L'advocat de Fran i Cayetano Rivera té clar que volen anar a totes perquè els objectes personals de Paquirri mai van arribar als seus fills. 'Diez Minutos' recull que Joaquín Moeckel, advocat dels Rivera, està disposat a iniciar aquest pròxim mes de gener un nou procediment civil que desmuntaria la defensa d'Isabel Pantoja.

El citat mitjà ha explicat que això podria acabar amb l'obligació judicial de lliurar els objectes personals del difunt torero als seus fills. La veritat és que ni Fran ni Cayetano Rivera volen diners, només necessiten recuperar el que és seu, tot el que el seu pare els havia deixat en l'herència.

Al llarg d'aquests últims anys, Fran i Cayetano Rivera han patit molt pel fet de no tenir res del seu pare. Quelcom que ells mateixos asseguren que els ha destrossat. A més, sempre s'han topat amb la negativa resposta d'Isabel Pantoja. Així, molts anys després, Kiko Rivera ha descobert que la seva mare els ha enganyat a tots i que els seus germans tindrien raó.