Soraya Arnelas admet per què no es torna a quedar embarassada: una malaltia

La cantant extremenya confessa que l'estrès crònic que pateix li impedeix tornar a ser mare

Soraya Arnelas somrient en una imatge d'arxiu
Soraya Arnelas confessa l'estrès crònic que li impedeix tornar a ser mare   | GTRES

En les últimes hores, Soraya Arnelas ha tret a la llum la malaltia que pateix després del naixement de la seva filla Manuela, l'any 2017. L'esmentada malaltia li impedeix, per ara, tornar a quedar-se embarassada tot i que sempre ha volgut tornar a ser mare en els últims temps.

La cantant extremenya s'ha obert als seus seguidors per revelar un dels moments més tristos de la seva vida. L'exconcursant d'OT 2005' ha ofert tots els detalls sobre la malaltia que pateix, i que no li permet donar-li un germà o germana a la seva petita Manuela.

D'altra banda, Soraya Arnelas ha experimentat diversos canvis en la seva vida, com deixar la seva antiga residència després de 14 anys a la mateixa casa. L'artista, la seva parella Michael Herrera i la seva filla Manuela s'han mudat fa poc temps, i Soraya creu que aquest canvi serà a millor en la seva nova llar.

Soraya ha parlat sobre la seva vida més personal amb el diari digital 'Jaleos' sobre la seva malaltia i les seves ganes de tornar a quedar-se embarassada al més aviat possible.

«Tant de bo que l'any que ve, o quan sigui, em pugui quedar embarassada»

Sobre els seus desitjos de quedar-se embarassada, Soraya admet que «estem en això, m'encantaria, però tinc estrès crònic i llavors no és tan fàcil quedar-me embarassada. Em costa bastant», ha començat la seva confessió Soraya Arnelas.

«Tant de bo que l'any que ve, o quan sigui, em pugui quedar embarassada i ampliar la família, perquè jo he sigut filla única i no m'agradaria que Manuela estigués soleta», ha sentenciat.

L'estrès és una malaltia molt comuna en la població general, i és important acudir a un professional perquè pugui solucionar el problema. Soraya ha confessat que lamenta no haver-se tractat abans, ja que no va ser fins vint mesos després del naixement de Manuela, quan va parlar obertament d'aquest tema. La cantant afirma que «tenia lluites internes» que ni ella mateixa comprenia.

«He passat per una psoriasi a causa de l'estrès, ansietat i lluites internes que ni jo entenia»

«La meva impaciència perquè les coses seguissin el ritme que jo volia, el meu aclaparament per estar a l'altura com a mare i voler tirar del carro amb tot i que semblés que l'arribada d'un nadó no havia trastocat la meva vida. La meva tossuderia de no voler canviar hàbits quan no m'ha quedat més collons que adonar-me'n que la meva vida ja no és la mateixa», assegurava la cantant extremenya amb gran preocupació.

A la fi, tot això ha tingut molt a veure en els canvis físics de Soraya des que va ser mare per primera vegada: «He passat per una psoriasi a causa de l'estrès, per ansietat, per lluites internes que gairebé ni jo entenia. Sense ajuda de ningú, ni de pastilles, ni teràpies, ni esport... Fa vint mesos aprenent a viure una vida nova. Ara entenc el perquè de tantes coses que succeeixen després de l'arribada d'un nen, sobretot les no tan bones», va dir en una entrevista el 2019.

La seva filla Manuela, la seva màxima alegria

Fa pocs dies i amb un ampli somriure a la boca, Soraya publicava una imatge molt tendra en el seu compte personal d'Instagram, mostrant el gran amor que té per la seva filla Manuela. «Encara que en aquests dies s'accelera tot, l'any acaba i sense saber per què tot va més de pressa... Serà l'adrenalina de començar el que sigui nou, agafar-se a alguna cosa il·lusionant. Beneïda la visió dels nens, que ho veuen tot possible, sense preocupacions. Jo m'agafo a ella. A veure si se m'enganxa alguna cosa», publicava Soraya a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari