YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Malestar per la fotografia que ha publicat Rocío Flores del seu germà, David

Rocío Flores s'estima molt al seu germà i ho expressa a les seves xarxes socials

Rocío Flores i el seu germà David Flores
Rocío s'estima molt al seu germà i ho expressa a les seves xarxes socials | Instagram

Les Festes de Nadal de la família Carrasco no seran gaire agradable, ja que, un any més, mare i fills no brindaran ni s'asseuran junts a la taula per celebrar que s'acaba l'any 2020. No obstant això, Rocío Flores i el seu germà, David, estan molt units, i és per això que la jove sempre exposa l'amor i orgull que sent cap a ell. «Estic orgullosa de tu i dels teus èxits. T'estimo tresor», li diu la jove al seu germà en una publicació a les xarxes socials. 

 

Ara bé, en la fotografia que ha publicat Rocío podem veure com ha pixelat la cara del seu germà. No s'entén el motiu, ja que David té vint-i-dos anys i, per tant, sent major d'edat no és necessari que la 'influencer' hagi de tapar-li la cara. Tanmateix, potser ha estat David qui li ha demanat.

Muntatge fotografia Rocío i David Flores Carrasco
Rocío expressa el seu amor cap al seu germà, però li pixela la cara | Instagram

No és la primera vegada que Rocío publica una imatge o un vídeo amb David, a qui sembla no importar-li. Ara bé, aquesta vegada podria haver-se penedit de la imatge que ha publicat i per això ha tornat a publicar-la sense pixelar. 

Muntatge fotografia Rocío i David Flores Carrasco
Rocío Flores ha tornat a publicar la imatge | Instagram

Rocío aprofita les xarxes socials per expressar el seu amor

Rocío Flores sempre s'ha mostrat molt protectora i s'ha posat a la defensiva quan ha hagut de defensar a la seva família: Antonio David Flores, Olga Moreno i David Flores. Tot i que el seu germà no vol estar en el focus mediàtic, la seva germana i el seu pare sí que han parlat sobre ell. Tanmateix, la família sempre ha parlat molt bé de David Flores.

 

Així doncs, Rocío sempre ha volgut afalagar al seu germà. De fet, va publicar un emotiu missatge junt amb una fotografia en què David li fa un petó ple d'amor a la seva germana. «Felicitats petit meu, tu ets el meu regal d'aquesta vida, que res ni ningú t'esborri aquest somriure que m'alegra la vida, desitjo que sempre siguis tan feliç com ets, ningú m'ha ensenyat tant com tu, ets la persona més lluitadora que conec, sempre superant-te i sempre fent-nos feliç. T'estimem», felicitava Rocío a David en el seu compte oficial d'Instagram

La situació que han viscut Rocío i David amb la seva mare ha fet que encara estiguin més units. Segons Rocío Flores, els anys en què ella i el seu germà van conviure amb la seva mare, Rocío Carrasco, i el seu marit, Fidel Albiac, no van ser gaire feliços. De fet, ha explicat que els dies en aquella casa es van tornar insostenibles i molt complicats fins al punt que Rocío va prendre la decisió d'anar-se'n a viure amb el seu pare i no tornar a trepitjar mai més aquella casa. Un temps després, David va seguir els passos de la seva germana. 


Comentaris

envia el comentari