YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les disputes de Susanna Griso amb el seu marit independentista, Carles Torras

Les diferents ideologies no van ser un obstacle per al matrimoni

Susanna Griso en la calle vestida de blanco
El marit de Susanna Griso és independentista | GTRES

Susanna Griso i Carles Torras van decidir posar punt final a més de vint anys de matrimoni. La notícia va agafar per sorpresa a les portades setmanals, ja que ningú s'ho esperava. Tanmateix, cal destacar que ha estat un matrimoni marcat per discussions i reconciliacions.

La parella sempre ha intentat mantenir la seva privacitat, però no ha estat fàcil perquè tots dos sempre estan en el punt de mira. La presentadora també ha manifestat que vol mantenir en secret el procés de divorci. 

La periodista ha assegurat en nombroses ocasions que Torras i ella no segueixen la mateixa ideologia política, «una de les coses que porto més malament és que estic casada amb una persona, Carles, que en l'ideològic i polític està molt allunyat de com jo penso» va comentar per a 'Diez Minutos'. Tot i això, les diferències ideològiques mai han suposat un obstacle per al matrimoni.

Els pols oposats s'atrauen

Fa uns anys ja es va parlar sobre una possible separació, però la presentadora afirma que ha estat tot el contrari: «ha estat estimulant en el sentit que hem discutit molt sobre temes polítics, el que fa riure als nostres fills». Si bé sovint es prefereixen situacions de menys tensió en les convivències sentimentals, la veritat és que per a ells funcionava. «Des de fora no resulta comprensible que dues persones puguin tenir postures ideològiques diferents i comparteixin una vida en parella i tinguin fills en harmonia» apunta la periodista.

De fet, Susanna Griso agraeix tenir amics de totes les ideologies. En el seu moment, Griso també va assegurar que tenien disputes sobre altres temes, com la música, aficions, viatges o esports; reafirmant si és possible la teoria que els pols oposats s'atrauen.

Els moments més complicats

Si bé la parella sempre s'ha mantingut allunyada dels focus de televisió, algunes de les opinions de Carles Torras han afectat de forma indirecta la imatge de Susanna Griso. Com per exemple els comentaris del columnista en què va carregar contra el monarca Felip VI durant la celebració de la Copa del Rei.

La parella es va casar l'any 1997 i va tenir tres fills, Mireia, Jan i la petita Dorcette, que van adoptar l'any 2018. Com ja van explicar en diferents mitjans de comunicació, Susanna i Carles eren companys a Catalunya Ràdio i van decidir passar una vetllada en un karaoke. Carles recorda amb humor la mala entonació de la presentadora, però que va fer que s'enamorés d'ella.

Un dels moments més delicats per a la periodista va ser el procés d'adopció, que va haver d'apostar per la via internacional perquè la nacional no li permetia pel fet de ja tenir fills biològics. La periodista ha explicat en més d'una ocasió les dificultats del tràmit, ja que Costa d'Ivori es trobava en aquell moment sota una situació de guerra civil i inestabilitat governamental. Els últims anys no han estat fàcils per a la professional que va perdre a la seva mare i a la seva germana.


Comentaris

envia el comentari