Gerro d'aigua freda per Piqué i Shakira a poques hores d'encetar el Nadal

El jutjat demana a l'Agència Tributària un segon informe sobre la situació tributària de Shakira entre 2012 i 2014

Gerard Piqué i Shakira a la final de la Copa Davis 2019 a Madrid
El jutjat demana a l'Agència Tributària un segon informe sobre la situació tributària de Shakira entre 2012 i 2014 | Gtres

Aquest no està sent un bon any per a Gerard Piqué, que està lesionat i no pot jugar amb el Futbol Club Barcelona. Ara bé, això no és tot, ja que segueix en peu el procés judicial contra Shakira per presumptament defraudar a Hisenda 14,5 milions d'euros entre els anys 2012 i 2014. 

El jutjat que investiga el cas ha sol·licitat a l'Agència Tributària, a petició de l'Advocacia de l'Estat, un nou informe sobre la situació tributària de la cantant. La finalitat és esbrinar si la cantant va estar més de la meitat de cada any més un dia (184 dies) a Espanya, temps mínim per a ser resident fiscal i estar obligada a pagar els impostos al nostre país.

La fiscalia apunta sis delictes de Shakira per frau a Hisenda entre 2012 i 2014

La cantant va desemborsar a l'Agència Tributària prop de 20 milions d'euros l'any 2011 i va pagar altres 14,5 per tancar el seu deute. Shakira es va declarar resident a Espanya l'any 2015, però ara l'Agència Tributària li demana el que deu dels anys 2012, 2013 i 2014. 

Fa un temps, un jutjat d'Esplugues de Llobregat va admetre a tràmit la querella posada per la fiscalia contra la parella de Gerard Piqué. La fiscalia va mantenir que la cantant havia comès sis presumptes delictes de frau a Hisenda per l'impagament d'impostos de la renda i de patrimoni entre 2012 i 2014.

La querella treu a la llum que Shakira va viure de «manera habitual» a Espanya entre el 2012 i el 2014, al principi en una residència a Barcelona i més tard a una casa a Esplugues, que va comprar amb Gerard Piqué. Les temporades fora d'Espanya van ser «per motius professionals», generalment de curta durada, excepte els mesos que va estar als Estats Units, on va treballar al programa 'La Voz'.

La iniciativa solidària de Shakira i Piqué amb els seus fans

Amb tot això, els fans de Shakira i Piqué estan molt contents perquè la parella ha volgut tenir un bonic detall amb els seus milions de seguidors en aquestes dates nadalenques. Dos dels seus fans podran gaudir d'una alegre jornada de tapes amb la parella a la ciutat de Barcelona. Sens dubte, un molt bon regal per als seguidors de la parella més famosa resident a la ciutat comtal.

«Hola a tothom. Soc Shakira i tinc una pregunta molt important per a vosaltres: voleu anar de tapes amb mi i el meu marit, Gerard Piqué, a Barcelona?», ha començat dient al vídeo que ha publicat. «Ens hem associat per una bona causa amb Omaze perquè un amic i tu pugueu volar fins a Barcelona i passar una bona estona. Ens coneixerem, tastarem menjar increïble i parlarem de moltes coses», ha afegit.

Tota aquesta idea sorgeix amb l'objectiu de recaptar fons per a la fundació que té Shakira al seu país natal. En aquesta associació, la cantant colombiana vetlla perquè els infants en risc d'exclusió tinguin accés a l'educació.

«Només heu d'anar a omaze.com/shakira i participar ara mateix per tenir l'oportunitat de guanyar. La millor part és que cada donació ajuda a la 'Fundación Pies Descalzos'. Una fundació que vaig crear quan tenia divuit anys i que facilita l'accés universal a l'educació igualitària i construeix escoles a Colòmbia», finalitza el vídeo de presentació de la iniciativa solidària.


Comentaris

envia el comentari