La portada que confirma el nou amor de Sonsoles Ónega

La presentadora de 'Ya es mediodía' torna a somriure al costat d'un atractiu home

Sonsoles Ónega mostra un dels llibres que ha escrit
Sonsoles Ónega té un nou amor   | GTRES

Un dels rostres més coneguts de la televisió al nostre país i, concretament de Telecinco, és Sonsoles Ónega. Aquesta, que es troba al capdavant del programa 'Ya es mediodía', ha passat de ser reportera d'informatius a convertir-se en una de les presentadores que desperten més atenció del públic. I, precisament per aquest interès, ara és una de les protagonistes de la portada de la revista 'Diez Minutos'. En concret, apareix al costat del seu nou amor, que no és altre que un arquitecte molt atractiu.

Ónega està novament enamorada

«Sonsoles Ónega molt il·lusionada amb un arquitecte gallec divorciat». Aquest és el titular que l'esmentada publicació ha creat per acompanyar la imatge de la portada en què la presentadora apareix al costat del seu nou noi.

Sobre ell es revela en les pàgines interiors de la revista que respon al nom de César, que és oriünd de Galícia i que ha estat casat. Així mateix, es revela que va conèixer a la periodista fa poc temps. No obstant això, queda palès que la complicitat entre ells ha sorgit ràpidament, d'acord amb les fotografies que s'han publicat, ja que en elles apareixen somrients, gastant-se bromes i compartint gestos d'afecte durant una passejada per Madrid.

Sembla que uns amics en comú van ser els que els van presentar i l'enamorament va ser a primera vista. Mostra d'això és que han iniciat una relació que els omple de felicitat i que els porta ja a compartir el seu dia a dia. Tant és així que se'ls ha vist passejant, com hem esmentat, però també sortint a menjar fora de casa i fins i tot traient al carrer els gossos d'ella.

Sonsoles Ónega supera el seu divorci

Aquests últims dos anys han sigut molt durs per a la presentadora de 'Ya es mediodía'. I és que, entre altres coses, ha hagut de fer front a la separació de qui era el seu marit, l'advocat Carlos Pardo.

En concret, va ser el 2019 quan van decidir fer el pas, de mutu acord, de prendre rumbs separats després d'onze anys junts i dos fills en comú. Aquests són Yago i Gonzalo, sent aquest últim el que ha requerit més l'atenció de Sonsoles perquè pateix diabetis.

En els seus fills s'ha recolzat fonamentalment per fer front a aquesta separació que ha estat dolorosa, però també necessària per a ella i per al que era el seu marit. Li ha costat superar-la i seguir endavant, però, a poc a poc, ho ha aconseguit. Tant és així que fa uns mesos donava a conèixer que estava il·lusionada amb poder tornar a trobar l'amor. I està clar que ara l'ha aconseguit al costat de César.

Feliç etapa per a la presentadora

Després de la ruptura sentimental i de l'habitual dolor, Sonsoles Ónega es troba vivint un moment de gran felicitat. I és que no només ha trobat un home que la il·lusiona sinó que, a més, professionalment està en una etapa plena.

És cert que 'Ya es mediodía' va començar a Telecinco amb certa timidesa i, fins i tot amb poques expectatives d'èxit. No obstant això, el bon fer de la periodista, la seva naturalitat i la seva connexió amb el públic han aconseguit que aquest programa es consolidi a la seva franja horària. I a tot això cal unir que durant aquest any la periodista ha tornat a desenvolupar la seva faceta com a escriptora.

Així, ha dut a terme la publicació d'una nova novel·la que pren per títol 'Mil besos prohibidos'. Es tracta d'una obra que ve a explicar la història d'un home i una dona a la qual el temps sembla donar-los una segona oportunitat per gaudir del seu amor. És evident que Sonsoles Ónega no li pot demanar més a la vida.


Comentaris

envia el comentari