YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova revelació d'Antonio David sobre Canales Rivera que portarà més cua

El col·laborador no aixeca el peu de l'accelerador i segueix qüestionant la lleialtat del seu company cap a la seva parella

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores ataca de nou a un company | Catalunya Diari

La tornada d'Antonio David Flores a la televisió no està sent tan gloriosa com quan liderava tots els programes en què participada durant els anys noranta, principis dels dos mil. Desconeixem si es tracta d'una pèrdua de pràctica o d'un cúmul de jugades que li han sortit malament i que estan sentenciant el seu paper en el medi.

El col·laborador creia que tornava a la televisió i a 'Sálvame' per tenir un perfil com el que tenen Kiko Hernández o Gemma López, que es basa a parlar de la vida dels altres i mai de la seva. Però, la jugada li està sortint malament i el seu nom no deixa d'aparèixer a la pissarra dels temes que es tracten cada dia al plató del programa de les tardes.

Després de frenar un autobús de dones que van acudir fins a les instal·lacions de 'Mediaset' per assegurar que havien tingut aventures amb el col·laborador. Ara aquest, que va haver d'allunyar-se uns dies del programa per solucionar els problemes de parella que això li va comportar, torna a ser el centre de la polèmica per una jugada que va intentar ordir dins del seu programa i que tenia com a objectiu enfonsar el seu nou company Canales Rivera.

El col·laborador va intentar negociar a esquena del torero, l'entrada d'una presumpta amant de Canales, anomenada Chytnia i que pretenia visitar 'Sálvame' i el 'Deluxe' per narrar amb tot luxe de detalls la presumpta trobada que podrà haver protagonitzat amb l'estrenat col·laborador del programa. Per si no fos prou haver intentat vendre al seu company, unes converses telefòniques deixaven clar que Flores pretenia exercir de representant de la jove i quedar-se amb una comissió per les gestions realitzades.

La jugada li va sortir malament i el programa va decidir convertir Canales en víctima i a Flores el dolent de la pel·lícula, narrant com hauria tramat la traïció i que va provocar que tots els col·laboradors li donessin la cara a Antonio David, per donar suport a Canales. Després que la jugada li sortís malament, Antonio David Flores va intentar recular i va demanar perdó a Canales Rivera, assegurant que havia après del que ha passat i encara que no ho considerava el seu amic, sí que creia que com a company de treball no hauria actuat de la millor manera.

Però ahir aquest penediment ha quedat de nou enrere i, pocs minuts d'acabar el lliurament de 'Sálvame', ha deixat anar una nova 'bomba' i que pot fer molt de mal al torero convertit en col·laborador.

Podrien haver aparegut noves senyoretes en l'últim mes

El programa ha demanat de nou als col·laboradors que es mullessin i es posicionessin a favor d'un o d'un altre, i en aquesta ocasió tampoc hi ha hagut sorpreses. Tot l'equip s'ha assegut a la banda de Canals Rivera, deixant a Antonio David sol i sense ningú que s'atrevís a donar-li suport públicament. Això segurament ha enfurismat el col·laborador, que ha decidit tornar a tirar del fil i destapar novament al seu company de programa.

Antonio David Flores li ha preguntat molt convençut a Canales si hi havia quedat amb més noies al llarg de les últimes quatre setmanes. Per la seva banda, Canales no ha respost res i s'ha quedat en silenci, cosa que ha volgut remarcar Kiko Hernández preguntant-li per què no es defensava.

Aquest nou cop podrien convertir-se en noves senyoretes que podrien aparèixer a 'Sálvame' i que, segurament, s'acabin convertint en un nou daltabaix en la relació del torero amb la seva noia i que actualment té a veure amb Chyntia.

Aquesta no deixa d'aparèixer, explicant tota mena de detalls sobre el presumpte 'affaire' que va tenir amb el col·laborador del programa. Avui, Canales ha anunciat que prendrà mesures contra totes aquelles persones que segueixin parlant de la seva vida privada.


Comentaris

envia el comentari