Isa Pantoja diu prou i fa un gir sorprenent a la seva vida

A la filla de la 'tonadillera' li han preguntat pel conflicte entre la seva mare i el seu germà, i molt enfadada, ha respost

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja farta perquè li pregunten pel tema de la seva mare | Catalunya Diari

El conflicte familiar dels Pantoja obre un nou capítol ara que la filla de la 'tonadillera', Isa Pantoja, ha sortit del concurs de 'La Casa Fuerte' i ha hagut de trobar-se cara a cara amb una situació familiar molt delicada: el conflicte d'Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera per l'herència de Paquirri.

 

Ahir, Isa assegurava que encara no havia pogut parlar amb la seva mare, però que sí que havia vist el programa 'Cantora: La herencia envenenada', on el seu germà, Kiko Rivera, carregava contra la seva mare revelant que Cantora havia sigut llegada a ell, però que la seva mare s'hauria apoderat d'ella.

 

Així com, també, la revelació més inaudita: les pertinences personals de Paquirri, que la cantant havia denunciat que li havien robat, seguien amagades en una habitació de Cantora, i ell les havia vist amb els seus ulls. Davant d'això, la paraula amb la qual Isa ha definit el sentiment que li va produir veure aquest programa va ser 'dolor', qualificant-la així: «En veure'l he sentit dolor», confessava.

 

Tot això va succeir a la gala final de 'La Casa Fuerte', en què Jorge Javier va aprofitar per preguntar-li si havia pogut esbrinar una mica més de la seva mare, al que ella va respondre de forma una mica irònica, donant a entendre que la seva mare no volia parlar amb ella:

 

«M'agradaria saber qui té el seu telèfon o com puc parlar amb ella»,ha dit Isa Pantoja al presentador.«A bon entenedor...»,li ha respost ell. I és que sembla que l'artista segueix tancada en banda, fins i tot amb la seva mateixa filla, que ha estat al seu costat en aquests últims temps.

Isa Pantoja, farta del tema

Alhora, la filla de la 'tonadillera' s'ha mostrat cansada perquè la critiquin per tot el que diu respecte al conflicte familiar: «He arribat l'última i em cau tot el món a sobre», ha comentat disgustada. A més, ha revelat que està molt preocupada pel que passa a Cantora, i més quan la gent li diu que «com puc permetre que es facin aquestes bromes de la seva mare», ha denunciat públicament, volent apartar-se ja del conflicte familiar i quedant-se en segon pla.

 

Jorge Javier va voler donar-li un valuós consell per aquest crític moment que està vivint la jove, advertint-li que faci cas omís de les crítiques de la gent i que s'ho prengui tot amb filosofia:«Tu creus que pots fer cas a aquesta gent que critica i està avorrida a casa?», li ha dit, intentant que no l'afectin tant les crítiques.

No passarà Nadal amb la seva mare

A Isa Pantoja també li han preguntat amb qui passarà Nadal aquest any tan particular (per lapandèmiai pel conflicte familiar). I davant d'aquesta pregunta, la jove ha confirmat que la seva mare no celebrarà Nadal i que ella ho farà amb Asraf i el seu fill. Per la seva banda, el seu germàKiko Riveraho celebrarà amb la família de la seva donaIrene Rosales, qui fa poques setmanes va perdre el seu pare.

 

Mentrestant, Isabel Pantoja segueix aïllada en Cantora, encara que algunes veus apunten que podria haver-hi reconciliació, almenys telefònica, abans de final d'any, ja que la 'tonadillera' estaria disposada a acostar postures amb el seu fill, encara que consideri que el que li ha fet és una humiliació pública.
 
Per això, durant aquestes festes nadalenques, són diversos els familiars que han insistit a la cantant que sigui ella la que doni el primer pas per iniciar la tan esperada reconciliació entre mare i fill.

Comentaris

envia el comentari