Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores Carrasco, tocat: a la llum una possible gran mentida del seu pare

Ha sigut revelada per Kiko Jiménez

David Flores Carrasco ha estat d'allò més feliç aquests dies perquè ha celebrat el seu 22 aniversari en companyia del seu pare, Antonio David, i les seves germanes, Rocío Flores i Lola. No obstant això, la felicitat li ha durat poc temps.

Per què? Doncs perquè s'ha donat a conèixer que el seu progenitor podria haver-li estat infidel a la seva esposa, Olga Moreno, amb una altra dona. En concret, podria haver-li estat deslleial amb Cynthia Martínez, que recentment ha revelat un suposat afer amb Canales Rivera.

Una nova infidelitat d'Antonio David

Aquests passats dies, Antonio David Flores va convertir-se en protagonista de 'Sálvame', perquè, sembla, ha 'traït' al seu company Canales Rivera en intentar vendre al programa el testimoni d'una suposada amant d'ell. Així, gairebé es va convertir en representant d'aquesta jove, Cynthia Martínez, que era coneguda per haver estat 'pretendenta' a 'MYHYV'.

Doncs bé, ara sembla que s'ha girat la truita. Ara és l'exmarit de Rocío Carrasco el que està posat en el punt de mira, ja que, en realitat, podria ser que ell qui hagués tingut més que una amistat amb l'esmentada Cynthia. El col·laborador del programa, Kiko Jiménez, ha sigut qui ha decidit donar aquesta informació en directe.

Així, ha exposat que té uns 20 minuts de gravació parlant amb ella, en la qual ell li diu: «Això encara té més recorregut i és més perillós... que amb qui realment has tingut una relació és amb Antonio David Flores». Davant aquesta afirmació, Martínez és molt esquiva. Tant que li respon amb un «No et contestaré».

No obstant això, el col·laborador insisteix en la gravació en què li confirmi o desmenteixi aquesta notícia: «És tan senzill com dir que no». Però ella es nega a fer-ho. És més, li contesta: «Estic al·lucinant (...) No puc parlar-te del tema, però bé ja sortirà la història».

La llarga llista de les suposades infidelitats d'Antonio David

Està clar que la 'bomba' que Antonio David Flores ha utilitzat per atacar Canales Rivera ara li ha explotat a ell a la cara. I és que la informació que estudia 'Sálvame' és que ell podria haver estat infidel a la seva esposa amb Cynthia.

Aquesta suposada deslleialtat és una més de les quals s'han anat donant a conèixer aquests últims mesos. Diverses són les noies que han reconegut haver tingut relacions íntimes amb l'exguàrdia civil durant el seu segon matrimoni. No obstant això, una de les que ha aconseguit major credibilitat ha estat Isabel Àvila.

Aquesta dona es va presentar al plató del programa i, a més, no va dubtar a sotmetre's al polígraf, on aquesta màquina va donar-li la raó al seu testimoni. És més, els somriures còmplices entre ella i Antonio David van donar molt que parlar.

El matrimoni d'ell amb Olga Moreno, com ha reconegut, s'ha ressentit per aquestes informacions de suposades infidelitats, però, malgrat això, sembla que les 'aigües havien tornat al seu curs'. Per això, és previsible que la relació es torni a veure ressentida amb aquesta nova notícia que segur que es va ampliant en els pròxims dies.

I és que no només haurà de parlar ell, sinó també Kiko Jiménez, qui ha revelat el suposat 'affaire', i, per descomptat, la presumpta amant. Sigui com sigui, mentre arriben les declaracions dels protagonistes, a les xarxes socials no es deixa de comentar aquest suposat romanç. I hi ha opinions de tota mena.

Així, hi ha els espectadors que es creuen la infidelitat i hi ha els que consideren que la parella de Sofia Suescun menteix amb la informació. Això sense passar per alt els que opinen que és un muntatge de totes les parts per seguir tenint protagonisme en televisió. Per tant, caldrà esperar per sortir de dubtes al respecte.