La presentadora de Telecinco Patricia Pardo

Patricia Pardo i una altra periodista trenquen a plorar en directe

Emotiva connexió en directe a l'administració de loteries Doña Manolita de Madrid

El Sorteig de la Loteria de Nadal és un dels esdeveniments més destacats de les Festes de Nadal a Espanya. La pandèmia de la Covid-19 segueix estant molt present i, sobretot, la crisi socioeconòmica que ens està deixant. És per això que aquest any, la Loteria de Nadal ha estat més especial. 

'El programa de Ana Rosa' de Telecinco ha protagonitzat un moment molt emotiu quan la presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana, Patricia Pardo, i una de les reporteres del programa matinal, no han pogut evitar les llàgrimes en plena connexió amb l'administració de loteries del centre de Madrid, Doña Manolita. Les dues periodistes s'han emocionat en directe perquè aquest ha estat «un any molt complicat» per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

«Ai, si us plau, quina emoció!»

El número premiat  de la "grossa" de Nadal ha estat el 72.897, tornant la il·lusió a molts ciutadans de Lleó, Cadis, Reus, Madrid, Granada i Zamora, que van comprar el seu dècim de loteria a les respectives administracions de loteries. Un d'ells ha estat Doña Manolita, a Madrid.

Així doncs, 'El programa de Ana Rosa' s'ha dirigit fins a l'administració Doña Manolita. Naiara, reportera de Telecinco, ha explicat diverses anècdotes curioses del matí. «Un home a qui li ha tocat la grossa tenia el dècim a la mà, quan s'han acostat tots els mitjans de comunicació i la gent, l'home se n'ha anat pràcticament corrent perquè ningú li robés», ha afirmat la periodista. «Quina emoció, ha tocat la grossa», ha confessat Naiara., Que sense voler i pensant que la connexió amb Doña Manolita ja havia finalitzat, la reportera ha trencat a plorar: «Ai, si us plau, quina emoció!».

Ha estat un any molt difícil per a tothom

Patricia Pardo, veient com la seva companya s'ha emocionat, tampoc ha pogut evitar emocionar-se. «L'hi estava comentant a Adri, el meu company, no sabia que encara estàvem en directe, m'ha sortit de l'ànima», ha comentat la reportera. «Estic molt emocionada, durant aquest any no he donat gaires bones notícies i aquesta em fa especial il·lusió». D'altra banda, Pardo, amb els ulls vidriosos ha assegurat: «Ha estat un any molt complicat per a tothom, i els reporters heu informat de notícies molt difícils, de molta gent a l'atur, gent que ha perdut familiars...».

Tot i que Pardo ha volgut aguantar l'emoció, se li ha trencat la veu. «No m'estranya que t'emocionis, que se't trenqui la veu i et caigui una llagrimeta... a mi també se m'està trencant la veu per culpa teva», ha sentenciat. 

Patricia Pardo revela la seva passió per la Loteria de Nadal

La substituta d'Ana Rosa Quintana ha confessat ser molt supersticiosa en aquest dia tan especial. Mentre Miquel, reporter de Telecinco, estava en una administració de loteries on ha tocat un cinquè premi, Patricia Pardo ha evidenciat la seva emoció per aquest dia: «Miquel, portes algun amulet?». El reporter, entre rialles, li contesta: «Això t'ho deixo a tu, que sé que avui vas més carregada del que és habitual».

La presentadora de Mediaset no ha pogut negar la realitat i ha començat a riure: «Més del que és habitual, així és». Així mateix, Pardo ha reconegut  en directe que li encanta seguir el sorteig: «Només falta que ens treguin la Loteria de Nadal, amb el que ens agrada aquesta tradició!», ha sentenciat la presentadora.