Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte

Per què Asraf ataca el marit d'Ana Rosa Quintana: s'ha declarat culpable

Juan Muñoz està implicat en un assumpte tèrbol

Asraf Beno i Ana Rosa Quintana són dos dels rostres de Telecinco que, a hores d'ara, estan sent protagonistes de l'actualitat. El motiu? Que es troben enfrontats. És més, han dut a terme un intercanvi de retrets que estan generant molta polèmica. I tot és degut al paper que ell ha realitzat al programa 'La Casa Fuertea', que ha tingut com a guanyadors a Mahi i Rafa.

La presentadora va mostrar diverses vegades públicament el seu rebuig a l'actitud del jove, i aquest no ha dubtat a respondre però atacant-la. En concret, traient a la llum la figura del seu marit, Juan Muñoz, que està implicat en el conegut cas Villarejo.

L'origen del conflicte entre Asraf i Ana Rosa

Com hem esmentat, la periodista de 'El programa d'AR' no li ha agradat en absolut la participació d'Asraf a 'La Casa Fuerte. En especial, no ha estat d'acord amb el comportament que ell ha tingut amb la seva xicota (Isa Pantoja), que és col·laboradora en l'espai que Ana Rosa presenta.

Tan poc li ha agradat l'actitud del jove, qui no ha dubtat a realitzar durant aquestes setmanes un seguit de manifestacions realment dures. Així, ha arribat a qualificar a Beno de masclista. I això no és tot. En concret, ha arribat a exposar que fins i tot parlaria amb la filla de la 'tonadillera' perquè es replantegi seguir amb els seus plans de noces.

Asraf respon a Ana Rosa

Al plató de l'esmentat 'reality', un cop ja expulsat, és on Asraf Beno ha pogut sentir les declaracions que sobre ell ha fet Quintana. I aquestes li han molestat moltíssim, sobretot les que va realitzar titllant-li de masclista.

Visiblement enfadat és com s'ha mostrat el marroquí. Tant és així que no ha dubtat a respondre atacant-li on més mal li fa a la presentadora. El jove ha sentit que ella havia dit: «Isa Pantoja només té un defecte: que no sap triar parella». I això l'ha portat a respondre-li dient: «Que aprengui a triar ella primer, no?».

El marit d'Ana Rosa Quintana, protagonista gràcies a Asraf

Amb aquest comentari sobre el marit d'Ana Rosa Quintana, Asraf li ha donat un cop baix en aquesta. I és que així ha tret a la llum que el seu marit precisament no és exemple de res, i menys ara quan està implicat en el cas Villarejo.

Tot per haver recorregut als serveis del comissari que dona nom a aquest per obtenir informació realment personal i polèmica d'un antic soci. Un soci que li devia diners i que s'havia declarat insolvent. En concret, cal recordar que a l'advocat Juan Muñoz, per aquesta implicació en el citat cas de corrupció, se li demanava pena de presó.

Una situació que va portar al marit de la periodista a prendre mesures el passat mes d'octubre. De fet, el que va fer va ser arribar a un acord de conformitat amb el Ministeri Públic: ell reconeixia la seva participació en els fets i la Fiscalia Anticorrupció reduïa la pena de presó que demanava per a ell. D'aquesta manera, de sol·licitar vuit anys entre reixes per ell va passar a demanar únicament onze mesos.

Ana Rosa Quintana asseguda entre el públic en una conferència
Ana Rosa Quintana ha vist com el seu marit ha sortit a la llum | GTRES

Tindrà conseqüències Asraf per les seves paraules?

Aquest 'atac' d'Asraf a Ana Rosa Quintana pot suposar un greu problema a Telecinco. I és que cal no perdre de vista que la presentadora és una de les estrelles de la cadena i podria demanar que 'rodés el cap' d'aquest. No obstant això, caldrà esperar per sortir de dubtes.

Mentrestant, les xarxes socials s'han incendiat comentant les paraules del xicot d'Isa Pantoja. I la veritat és que, encara que a molts internautes no els caigui bé aquest, reconeixen que el seu 'zasca' a la presentadora va ser molt bo. Mostra d'això són missatges com ara:

  • «Té raó. Li diu la paella a l'olla».
  • «Això et passa per parlar bonica. Parla del teu marit que no té pèrdua».
  • «Mira que em cau malament Asraf, però al·lucino amb aquest 'zasca'».