YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Irene Rosales té una cara obscura i som pocs els que ens hem adonat»

Les floretes per Irene Rosales s'han acabat per a un membre del clan Pantoja, que assegura que la col·laboradora té responsabilitats en el drama familiar

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
La 'tonadillera' responsabilitza a la seva nora de l'allunyament amb el seu fill | Telecinco

Isabel Pantoja creia que era impensable que el seu 'petit de l'ànima' algun dia arribés a posicionar-se de part de la família del seu pare Paquirri. No obstant això, aquest dia va arribar en el moment en què Kiko Rivera va descobrir que la seva mare li havia enganyat.

 

L'enfrontament entre mare i fill va néixer el mateix dia que Kiko Rivera va acudir al plató de 'Sálvame Deluxe' per explicar la seva veritat sobre la suposada infidelitat d'ell cap a la seva dona, Irene Rosales. En aquella entrevista, el DJ va revelar que estava enfrontant-se a un quadre depressiu.

 

Isabel Pantoja va trucar al plató en directe després de les dures paraules del seu fill. Però lluny de propiciar unes paraules de suport maternal, la 'tonadillera' va posar ferma a Kiko davant de tots els espectadors del programa i dels col·laboradors allà presents. Kiko no va dubtar a retreure-li a la seva mare que ell mai s'ha sentit ajudat per ella.

 

Poc després, sortia a la llum la veritat sobre els estris de Paquirri que Cayetano i Francisco Rivera havien reclamat a la cantant anys enrere. El mateix Kiko va descobrir que la seva mare els guardava en Cantora i no havien estat robats tal com ella havia al·legat per no lliurar-los als seus amos reals.

Irene surt escaldada

El marit d'Irene Rosales es va posar mans a l'obra per conèixer quin llegat li havia deixat el seu pare i quins béns, presumptament, la seva mare no li havia lliurat. La croada mediàtica i legal entre mare i fill donava el tret de sortida.

 

Irene Rosales sempre ha intentat mantenir-se al marge dels enfrontaments entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, o així ho ha demostrat públicament. En canvi, per a la seva sogra, la col·laboradora de 'Viva la vida' té un costat fosc: ella és la culpable que Kiko Rivera s'hagi enfrontat a la cantant.

 

Crida l'atenció que la relació que s'ha donat a conèixer entre Isabel Pantoja i la seva nora semblava color de rosa. Totes dues s'afalagaven l'una a l'altra. Fins i tot, alguna vegada, Kiko va presumir orgullós que Irene acudia a la seva sogra per desfogar-se sobre els problemes de la parella.

 

Avui dia, la relació entre les dues dones de la vida de Kiko està trencada segons sembla. Isabel tira pilotes fora i responsabilitza a la mare dels seus nets de la situació familiar que estan travessant en comptes del seu fill.

Un aniversari amarg

L'aniversari d'Ana, la filla de Kiko i Irene, es va veure entelat per als seus pares després de sentir el missatge de l'àvia de la petita. A la felicitació que Isabel Pantoja va enviar a Ana a través de la col·laboradora, la sogra d'Irene no hauria tingut bones paraules per a la dona del seu fill i hauria deixat a aquesta en mal lloc. Per la seva banda, Irene no ha volgut revelar públicament el contingut del missatge.

 

La companya d'Irene Rosales, Isabel Rábago, ha assegurat que Isabel Pantoja titlla la seva nora de ser la culpable que Kiko Rivera s'hagi distanciat de la seva mare. A més, explica que a ulls de la 'tonadillera', Irene està treballant en televisió gràcies a la cantant. Així, Isabel Pantoja diu contundent a la seva gent més propera que Irene Rosales se serveix del paper que exerceix en 'Viva la vida' per carregar contra ella i allunyar més al seu fill del seu costat.

Kiko té clar qui és la seva família

Kiko Rivera no s'ha pronunciat sobre aquestes paraules, però sí que té clar i, així ho va afirmar en una entrevista per al programa de Jorge Javier Vázquez, que la seva família són els seus fills i la seva dona. El DJ va defensar la seva dona a capa i espasa i no va dubtar a cridar als quatre vents que qui no estima i respecte a Irene tampoc li estima a ell.

 

De moment, tot apunta que no existirà una possible reconciliació entre la cantant i Irene Rosales, tot i que la col·laboradora sempre ha justificat la seva sogra. Isabel exerceix públicament un cop més el seu paper de víctima i s'eximeix de tota culpa de la situació familiar actual.


Comentaris

envia el comentari