Imatge de Susanna Griso

Els 3 fills menors i desconeguts de Susanna Griso i Carles Torras

Els fills del matrimoni sempre han estat allunyats del focus mediàtic

La notícia de la separació entre Susanna Griso i Carles Torras ha estat protagonista en molts mitjans de comunicació. Segons han confirmat diversos mitjans, el matrimoni ha decidit posar punt final, però la presentadora assegura que la relació es troba en un parèntesi. Així doncs, es troben en un moment de reflexió. 

Amb la presència de la pandèmia de la Covid-19, la visita restringida de familiars i la complicada situació sentimental que travessa la parella en aquest moment, la situació no és gaire agradable. Però qui sap, potser ens sorprenen i aquests moments difícils acaben enfortint la unió.

La parella sempre ha intentat mantenir la seva vida sentimental allunyada del focus mediàtic. L'any 1997 van contraure matrimoni, que ha donat fruit a dos fills, Jan de disset anys, Mireia de catorze, i a l'adopció de Dorcette l'any 2018, que actualment té sis anys.

Una situació complicada

En aquests últims anys, la presentadora de 'Espejo Público' ha viscut una situació personal delicada per la mort de la seva germana i la seva mare en tot just any i mig. Segons la revista 'Semana', la separació es deu al fet que ja fa més de vint anys que estan casats i han volgut donar-se espai. Segons afirma la revista, Carles Torres ha abandonat el domicili familiar, una decisió que han pres tots dos. Tot i això, segueix existint una bona relació i no s'han trencat tots els llaços.

És cert que Carles i Susanna no comparteixen ideologia política, però aquest no ha estat el motiu de la separació. Per altra banda, la parella sempre ha mantingut en l'anonimat als més petits de la família, decisió que s'entén per la clara exposició pública a la qual s'han vist obligats durant la major part de la seva vida professional.

La realitat del procés d'adopció

La separació i les pèrdues familiars no han estat l'únic cop dur en la vida de Susanna. L'any passat la presentadora va parlar sobre el procés d'adopció de Dorcette. Susanna volia dur a terme una adopció nacional, però com que ja tenia fills biològics no va poder ser. És per això que va haver de fer una adopció internacional. 

L'any 2018, el destí va dur a Susanna Griso i Carles Torres a Costa d'Ivori, que en aquell moment es trobava en situació de guerra civil i inestabilitat governamental. A més, per si no n'hi hagués prou, les traves burocràtiques van complicar encara més l'adopció, però finalment la parella va poder adoptar a la petita Dorcette. Tot i la caòtica història, tant ells com els seus fills passaran Nadal sota el mateix sostre.