Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Una coneguda 'exsupervivent' i la seva parella, nous concursants de 'La Casa Fuerte 2'

S'ha revelat a 'Sábado Deluxe'

L'inici del 'reality' 'La Casa Fuerte 2' està cada vegada més a prop, i per aquest motiu, Telecinco ha començat a revelar la identitat dels participants. De moment, ja s'han fet públiques dues parelles; una és la formada per Isa Pantoja i Asraf i l'altra formada per Sonia Monroy i el seu marit (Juan Diego).

Doncs bé, ahir al vespre, 'Sábado Deluxe' va donar a conèixer el nom de la tercera parella confirmada, que es tracta d'una formada per una coneguda 'exsupervivient' i el seu nòvio, és a dir, ens estem referint a la dissenyadora Mahi Masegosa i a Rafa Moya.

Qui és Mahi?

Per si no te'n recordes d'ella, has de saber que Mahi va saltar a la fama participant al programa de La 1 'Maestros de la Costura'. Allà, aquesta dissenyadora de moda de Granada va sorprendre tothom amb la seva gràcia natural i la seva desimboltura, sense passar per alt que es va diferenciar dels altres participants per les seves creacions extravagants i perquè sempre lluïa una perruca diferent.

Aquestes característiques van fer que cridés l'atenció de la productora de 'Supervivientes' i aconseguís participar en l'edició de 2019, on va aconseguir quedar quarta finalista. Una posició molt favorable gràcies al fet que, en tot moment, va ser una gran lluitadora perquè va fer riure amb les seves ocurrències i les seves perruques.

En aquest moment, el seu xicot, Rafa, va ser l'encarregat de defensar-la als platós i va deixar constància també del seu sentit de l'humor, és més, precisament per haver d'acudir a la televisió per donar suport a la seva noia, va perdre la feina.

Sigui com sigui, aquesta parella va deixar clar en tot moment l'alegria de la qual gaudeix i l'amor que es professa. Bona mostra d'això és que ell li va demanar matrimoni a ella en el màgic racó del Cristo de los Faroles, a Còrdova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sé que sóc insuportable. Però també sé que quan no hi sóc, em estranyes! @moya_rl

Una publicació compartida per Mahi Masegosa (@mahimasegosaoficial) el

Encantats amb el nou repte

Com hem esmentat, a 'Sábado Deluxe' es va revelar que Mahi Masegosa i Rafa Moya participaran a 'La Casa Fuerte 2' i. Per aquest motiu, mitjançant videotrucada, van ser entrevistats per Jorge Javier Vázquez. La parella va reconèixer que estan molt il·lusionats amb concursar al 'reality'.

Això sí, van indicar que el que més els costarà és «acomiadar-nos de la gosseta». Així mateix, la dissenyadora va exposar que també els resultarà complicat «afrontar les proves físiques, i la convivència depèn... Jo soc una tia molt pacient, però si algú em treu de les meves caselles, potser li dic alguna gracieta». Així mateix, no van dubtar a indicar que la seva relació està prou forta com per entrar al 'reality' sense por.

Els seus companys

Sobre els concursants confirmats que els acompanyaran en aquesta aventura, tots dos van dir no conèixer a Mari Cielo Pajares, que participarà, en principi, sola. Sobre Isa P i Asraf, Mahi va exposar que havia participat a 'Supervivientes' amb la mare d'ella i que li feia il·lusió conèixer-la.

Finalment, respecte a Sonia Monroy i el seu nòvio, Mahi Masegosa, va exposar simplement que li agradava la cançó que interpretava amb les 'Sex Bomb'. Això, i que canta millor que ella. Caldrà veure què opina Monroy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nous concursants confirmats a #LaCasaFuerte: @mahimasegosaoficial i @moya_rl! Benvinguts!

Una publicació compartida per La casa forta (@lacasafuerte_tv) el

 

Possibles nous concursants

De moment, els que t'hem indicat són els participants que Telecinco ha confirmat. No obstant això, circulen molts rumors al voltant d'altres famosos que també estaran a 'La Casa Fuerte 2'. Concretament, estan sonant amb força els noms de Diego Matamoros, Yurena i Loli Álvarez. Això sense passar per alt dues parelles més. Una seria la formada per Violeta i Fabio i una altra la composta per Steisy i el seu xicot, Pablo. Tot i això, caldrà esperar per sortir de dubtes.