Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

La pregunta sobre Rocío Flores que ha fet enfadar Antonio David amb 'Sálvame'

El col·laborador ha assegurat que no sabia el que li demanaven els seus companys

Després de diversos anys allunyat de la televisió i després d'acumular diverses batalles judicials contra qui va ser la seva dona, Rocío Carrasco, Antonio David Flores tornava a la televisió amb magnificència i com un dels concursants estrella de 'GH VIP'. Tot i que això succeïa fa tot just un any, sembla que el col·laborador ja porta mitja vida a la televisió, i és que és una de les cares més habituals de 'Sálvame', on no dubta a donar la seva opinió sobre l'actualitat televisiva.

La tornada de l'exguàrdia civil als platós de televisió també ha suposat l'aparició com a figura televisiva de la seva filla, Rocío Flores, que després de defensar públicament el seu pare en diversos platós de televisió, s'unia definitivament a la cadena gràcies a la seva participació a 'Supervivientes', on no dubtava a parlar públicament sobre el conflicte familiar que mantenia amb la seva mare des de feia gairebé una dècada.

A partir d'aquest moment, pare i filla van recórrer diversos platós de televisió i van concedir diverses entrevistes parlant sobre el seu conflicte amb Rocío Carrasco, unes accions que es veurien clarament reflectides en els seus respectius comptes bancaris.

La font d'ingressos de Rocío Flores

Tot i que es troba estudiant nutrició, la veritat és que el compte corrent de la filla d'Antonio David Flores poc té a veure amb la d'un estudiant comú. Segons la revista 'Lecturas', la jove podria haver-se embutxacat un total de 30.000 euros a la setmana per la seva participació al 'reality' de supervivència.

A més, la jove podria estar percebent diversos ingressos procedents de marques que promociona a través de les seves xarxes socials, on ja compta amb 600.000 seguidors. Una quantitat gens desaprofitada tenint en compte que ha aconseguit generar tots aquests ingressos en menys d'un any.

Antonio David es nega a parlar dels diners de la seva filla

Aquests rumors han provocat que el seu pare s'hagi vist exposat a diverses preguntes d'aquesta mena a 'Quiero dinero!', la nova secció de 'Sálvame', on ja ha sigut víctima Chelo García Cortés. A la secció, l'exguàrdia civil ha hagut de fer front a una pregunta sobre l'economia de la seva filla: Ha guanyat Rocío Flores més de mig milió d'euros en un any? «No ho sé», assegurava Antonio David Flores.

«No m'agrada que s'arribi a plantejar aquesta mena de coses, ella va fer el programa que va fer guanyant els seus diners, no sé ni el que ha guanyat, ni li he preguntat, la seva economia és la seva economia. Jo soc aquí per ajudar-la i sense més», sentenciava el que va ser marit de Rocío Carrasco.

No obstant això, no és aquesta la pregunta que més ha molestat al col·laborador de 'Sálvame'. Arribats a un punt, Antonio David havia de respondre, a canvi de 400 euros, si s'havia quedat amb part dels diners que havia guanyat la seva filla, cosa que ell va negar en rotund, i a la que 'Copérnica' li ha donat la raó.

«M'ha semblat una pregunta dura i incòmoda, des del minut m'he volgut separar del que la meva filla fes a la televisió perquè no hi hagués cap mena de sospita que jo estava darrere», confessava l'exguàrdia civil, visiblement dolgut amb el programa. Sens dubte, aquesta no ha estat una tarda gens fàcil per al col·laborador, que veia com l'economia de la seva filla es veia exposada públicament després de les crítiques que havia rebut per parlar públicament sobre la seva mare i obtenir-ne benefici econòmic.

Sigui com sigui, la jove sembla viure ara una vida de somni i enrere han quedat els problemes econòmics de la família. Als seus 23 anys, la filla de Rocío Carrasco pot presumir de viure folgadament i, a més, d'independitzar-se amb la seva parella, Manuel Bedmar. També és habitual veure-la presumir d'una vida plena de luxes, on no falta la roba de marca ni les operacions d'estètica.