Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

Fani, molt preocupada després de patir un problema a causa de l'estrès

La que va ser concursant de 'La isla de las tentaciones' no està travessant el seu millor moment amb Christofer

Des de la seva sortida de la 'La isla de las tentaciones', Fani és una habitual dels programes del cor. Tant és així, que no hi ha pràcticament setmana que la jove no estigui en antena per parlar sobre els seus problemes amb Christofer. Després de la cancel·lació de les seves noces per la Covid-19, la vida de la concursant ha caigut en picat fins al punt que la jove assegura estar sotmesa a un estrès constant.

Segons ha indicat la mateixa Fani, el seu drama sentimental amb Christofer li està passant factura a la seva cabellera perquè, segons ha revelat al seu canal de 'Mtmad', està experimentant diversos problemes capil·lars, arribant a patir una pèrdua considerable de cabell; tant, que ni tan sols s'atreveix a lluir cues perquè no se li noti.

«Us explicaré una de les meves preocupacions, una de tantes, però crec que aquesta és una de les que més: el meu cabell. Fa bastant temps que veig que em cauen moltíssim els cabells. Estic bastant preocupada perquè no em vull quedar calba. No paro de donar-li voltes al cap sobre què em deu estar passant, què em passa. Així que he decidit anar al meu metge», començava dient la jove.

Fani va a un especialista

La veritat és que si comparem fotos més antigues de la concursant amb les actuals, la pèrdua de pèl és més que evident. Mentre abans presumia de lluir una cabellera sedosa i amb molt volum, ara la jove llueix un pèl molt més llis. Per tal de posar-hi remei, la jove ha acudit a un centre mèdic a la recerca d'una solució.

Després de parlar amb el doctor, Fani no va dubtar a posar-se plasma ric en plaquetes per estimular el creixement capil·lar però, en què consisteix aquesta tècnica? Segons ha explicat ella mateixa en el seu canal, aquest tractament consisteix a treure sang, centrifugar-la, separar el plasma i injectar directament en el cuir cabellut durant diverses sessions.

Segons ha manifestat la mateixa concursant al seu canal de 'Mtmad', té moltes ganes de lluir la seva nova cabellera i fins i tot s'especulava la possibilitat d'aconseguir uns resultats similars a la perruca de Yiya, també concursant en la seva edició de 'Supervivientes'. Segons el doctor, és un tractament que cada vegada està sent més demandat per reparar els cabells després de l'estiu o incentivar el seu creixement en períodes de molt estrès, tal com li està passant a Fani.

Els seus problemes sentimentals amb Christofer, la causa de l'estrès

La veritat és que la jove no ho està passant gens bé. Al llarg d'aquestes setmanes ha estat habitual veure-la plorar pels platós de televisió assegurant que, tot i que sentia molt d'afecte per qui ha sigut la seva parella després de gairebé una dècada, no sentia 'papallones a l'estómac' cada vegada que el veia. «Amb Christofer hi ha moltes coses que em falten i necessito», confessava fa un parell de setmanes a 'Sálvame'. Per la seva banda, el xicot de la concursant assegura no donar-se per vençut: «La relació amb Fani està trencada, però no ho veig».

Cal recordar que, durant l'últim any, Estefania ha passat per tres 'realities' de Mediaset, 'La isla de las tentanciones', 'Supervivientes' i 'La casa fuerte', els quals podrien haver fet perillar la seva relació amb Christofer.