Marta i Lester de La isla de las tentaciones

Marta, de 'La isla', irreconeixible en la seva reaparició a la televisió per primer cop en mesos

La concursant del 'realities' s'ha fet un seguit de retocs estètics en els últims dies

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' s'ha viscut amb molta rapidesa, passant moltes coses en molt poc temps. L'èxit del programa ha estat tal, que Telecinco va intentar allargar la temporada, una sol·licitud que va ser declinada per part de la productora, que no va acceptar el pressupost econòmic que els va oferir la cadena. El programa es va gravar en menys de mig mes i després, tres mesos més tard, es van tornar a retrobar els concursants per gravar un retrobament amb Sandra Barneda, que es va emetre posteriorment a la televisió.

Fins avui s'han estat emetent els debats especials que es tenien gravats i hi ha hagut una cosa que ha sorprès els espectadors del reconegut programa. El lliurament se centrava en els cara a cara protagonitzats per Melyssa i Tom, Alessandro i Patry i finalment, Marta i Lester. D'aquesta última, hi ha hagut alguna cosa que ha deixat gelats els espectadors, preguntant-se què s'havia fet Marta a la cara, ja que alguna cosa ha canviat des de l'últim dia que va aparèixer a la televisió.

L'exparella de Lester ha aparegut amb una cosa que cridava molt l'atenció a la cara, concretament, la concursant lluïa el llavi inflat i amb una forma que no té res a veure amb el seu original. Fins i tot el seu ex quan l'ha vist li ha dit que no la reconeixia i que què s'havia fet, ja que en un to irònic deia que no la reconeixia.

 

Aquest no serà el resultat definitiu de la seva cara

La mateixa Marta no s'ha amagat del retoc que s'ha fet després del seu pas per 'La isla de las tentaciones'. A les seves xarxes socials hem pogut veure que ha confiat en un centre d'estètica per redefinir els seus llavis, augmentar-los i hidratar-los. Un resultat que trigarà un temps a veure i que per aquest motiu, ha estranyat molt els espectadors, que no entenien el que li passava als llavis a la jove.