El elenco de actores y actrices de 'La que se avecina'

La mala notícia que s'han emportat els fans de 'La Que Se Avecina' de Telecinco

Telecinco segueix jugant amb la programació per vèncer definitivament Antena 3

Telecinco segueix amb la seva particular lluita amb Antena 3. La cadena de Paolo Vasile continua dominant per sobre de la resta, encara que en el Prime time el seu màxim rival li està trepitjant els talons, motiu pel qual ha pres una decisió que afecta directament 'La que se avecina'.

Mediaset acaba de confirmar la data de l'estrena de la segona temporada de 'La casa fuerte’. El 'reality' va tenir un bon acolliment pel públic fa uns mesos i és per això que es continuarà apostant per aquest contingut mentre 'Gran Hermano' no torni a la graella televisiva.

'La casa fuerte' tornarà aquest dijous 5 de novembre. Jorge Javier Vázquez afrontarà aquesta segona edició del 'reality' amb l'objectiu de treure bons resultats d'audiències que facin reflotar les nits de Telecinco. Amb els dijous agafats tot feia indicar que Telecinco anava a apostar per 'La que se avecina' per als dimecres. Precisament, al llarg de la història de la sèrie aquest dia ha estat el més utilitzat.

Tot estava previst per a veure la nova temporada de la ficció aquest dimecres 4 de novembre. No obstant això, Telecinco ha canviat de plans i ha decidit posar la pel·lícula 'Superlópez' per a aquest dia. 

'La que se avecina' haurà d'esperar

'La que se avecina' sempre ha estat el comodí de Telecinco, ja que al llarg de l'última dècada ha estat una de les sèries més vistes en tota Espanya. Els famosos veïns de Montepinar no sols han donat moltes alegries als seus fans, sinó que també a Paolo Vasile. Després de més de 10 anys en antena, la sèrie ha sofert un variant, i és que la nova temporada que anuncia Telecinco ja ha estat estrenada en Prime Vídeo.

Per aquest motiu la cadena té una mica de por i estan intentant allargar el màxim possible l'estrena de la nova temporada. L'últim moviment de la cadena ha estat aquest, el de posposar l'inici de 'La que se avecina'. El sorprenent és que la cadena ja havia emès un fragment especial de la nova temporada.

Les últimes setmanes han estat especialment complicades per a Telecinco, que malgrat guanyar ha sofert una lleugera baixada. Després de molt de temps l'Informatiu de Pedro Piqueras ja no és líder. L'altra cara de la moneda és Antena 3, que està sobrepassant a 'Sálvame', i a més està portant a les notícies de Vicente Vallés al lideratge.

Nova estratègia de Telecinco

Amb l'estrena de 'La casa fuerte', 'Informe Covid', l'espai que presenta Iker Jiménez, canvia de dia i a partir d'ara s'emetrà els dimecres a les 22.00. Això significa que la setmana següent 'La que se avecina' tampoc té cabuda.

No és la primera vegada que Telecinco anuncia l'estrena de la nova temporada d'aquesta sèrie i després la deixa en l'aire. Fa algunes temporades va succeir un fet semblant, i és que la cadena va anunciar que 'La que se avecina' s'anava a estrenar «pròximament». Com que no tenia una data fixada, la cadena de Paolo Vasile va poder jugar i estrenar la nova temporada diversos mesos després.

Probablement els directius de Mediaset estan esperant al moment adequat, ja que donades les circumstàncies actuals que hi ha al país, programes com a 'Informe Covid' són imprescindibles.

Per part seva, Antena 3 ha mogut fitxa, i pensant que 'La que se avecina' aniria els dimecres, ha decidit estrenar 'Mask Singer' per a aquest dia. Això és sens dubte un gerro d'aigua freda per als fans d'aquesta sèrie tan emblemàtica de veïns. 

Telecinco ha presentat la seva graella setmanal i ara com ara no figura la sèrie d'Alberto Caballero. L'estrena de 'La casa fuerte' suposarà que el 'reality' ocupi els dijous amb les seves gales, els diumenges amb el debat presentat per Sandra Barneda i segurament els dimarts amb l'especial 'última hora' conduït per Lara Álvarez.