Pla tancat d'un home fent-se la prova PCR amb un tècnic sanitari al pavelló de l'Oli de les Borges Blanques

Natalia Sánchez ('Los Serrano'), revela el truc per evitar molèsties amb les PCR

L'actriu ha compartit el mètode que utilitza quan es realitza el test

Les proves PCR s'han convertit en els últims mesos en una cosa habitual per a molta gent. En molts treballs és obligatori fer-te el test per evitar possibles contagis entre companys. No obstant això, poden ser molt molestes. 

En el món de l'espectacle, és obligatori que passin per aquesta prova constantment i és per aquest motiu que Natalia Sánchez, l'actriu que va donar vida a Teté a 'Los Serrano', ha revelat un truc perquè les PCR no siguin tan molestes. Perquè no faci mal, tal com ha explicat la madrilenya, la màgia està a inspirar mentre «introdueixen el palet» i relaxar els músculs.

Un truc que per a aquelles persones que sovint han de fer-se la prova i se'ls segueix fent difícil no deixar caure alguna llagrimeta.

Què són les PCR?

Les PCR són un tipus de proves de diagnòstic que fa anys que s'utilitza en diferents crisis de salut pública relacionades amb malalties infeccioses i serveixen per comprovar si una persona està infectada o no. Aquests tests són els que s'utilitzen des dels primers dies de la pandèmia de coronavirus a Espanya.

Quan es realitza aquesta prova de diagnòstic, el que permet és detectar un fragment del material genètic d'un patogen o microorganisme. La PCR es basa en les característiques d'estabilitat a la calor d'un enzim polimerasa.

Un cop la prova arriba al laboratori de Microbiologia, s'analitza una mostra respiratòria d'una persona que té alguna possibilitat d'estar contagiada i es mira si s'ha detectat ARN de virus. Si no se'n detecta, la persona no haurà donat positiu en covid-19. Si hi ha una sospita clínica important sobre un possible contagi, serà necessari realitzar una altra prova i, per tant, assegurar-se que el pacient està o no infectat pel virus.

El caos del canvi d'hora

Natalia Sánchez ha format una preciosa família en menys de dos anys amb la seva parella, Marc Clotet. El 8 de gener de 2019 va néixer la seva filla, Lia, i poc més d'un any després, el 19 de maig de 2020 va néixer Neo, el segon fill de la parella. Diumenge passat a Espanya va canviar l'hora: a les tres del matí eren les dues. Un canvi que ha provocat un caos a la família dels actors: abans de les sis del matí ja han esmorzat i sopen abans de les set de la tarda.

«Als responsables del canvi d'hora: seria un detall per part seva que deixessin per aquí els seus números de telèfon, així jo, cada matí a les 5:45 del matí els enviaria una bonica foto de tota la família ja esmorzada. I en contraposició, una altra de les 18:45 tots sopats», va escriure Natalia fa uns dies en el seu compte d'Instagram. «O gairebé millor, truqueu als meus fills i els hi expliqueu per què jo no sé com fer-ho! Gràcies!».