URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Cristina Pedroche s'emociona i plora en directe: «No sé si canviar-ho...»

La col·laboradora ha mostrat la seva inquietud amb les pròximes campanades

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Cristina Pedroche es trenca: «No vull que pensin que només vull sortir maca» | GTRES

Aquest any les Festes de Nadal seran molt diferents dels anys anteriors. No obstant això, hi ha una cosa que no canviarà: Cristina Pedroche serà novament l'encarregada de presentar les Campanades que donen pas l'any 2021 per Cap d'Any, tal com va confirmar ella mateixa a través del seu compte d'Instagram.

Presentar les campanades, un somni

Ara bé, en les seves xarxes socials també va compartir la incertesa sobre l'elecció de la roba que lluirà la nit del 31 de desembre. És per aquest motiu que dijous passat la col·laboradora va parlar sobre això a 'Zapeando'. Al plató va mostrar tots els seus dubtes sobre l'elecció del vestit que portarà posat per a les Campanades, que, com tots els anys, li dissenyarà Josie.

«Normalment estic nerviosa de l'emoció», va explicar al programa. «Però aquest any estic nerviosa perquè no sé com sentir-me». «Em ve de gust fer-ho perquè acomiadar l'any amb tot el món és un somni i tots volem que acabi aquest any perquè ha estat dolent per a tots». Però Cristina Pedroche pensa que hi ha molta gent a la qual pot no agradar l'espectacle que es fa amb els seus vestits i té por que la titllin de frívola, tenint en compte la situació de crisi sanitària que estem travessant.

Tot i això, Lorena Castell no va dubtar a animar-la, al·legant que «la gent vol alegria i no tristor». «El problema és que aquesta 'tristor' també la tinc jo dins. Jo tampoc estic vivint el meu millor any. En els minuts previs a les Campanades sempre estic histèrica d'emoció, i no vull estar histèrica de pena», va respondre Pedroche davant les paraules de la seva companya.

La inquietud de Cristina Pedroche

«No sé si estic segura amb aquest vestit o no. Tenim clar com serà el vestit des del gener, però ara no sé si canviar-lo, si escollir una altra opció... Però és que tampoc vull que hi hagi una altra opció perquè sabeu que són com els meus fills», va confessar a 'Zapeando' i va començar a plorar d'emoció.

«Això ens passa una mica a tots i venim aquí cada dia», va ser Dani Mateo qui va intentar animar-la llavors, per a posteriorment parafrasejar al pare Àngel. «Sense ànim, tot és pitjor. Això se superarà com s'han superat mil coses en aquest país i en el món».

«Ets un pilar de la civilització occidental. Si jo poso les Campanades i no veig a ningú, o veig algú en xandall... No vull xandall, vull alegria. El 2021 ha de ser millor que el 2020. I per això et necessitem, Cristina!».

Una celebració atípica

Tot i que ha estat un any complicat per a tothom, la vida continua i així ho ha demostrat aquest divendres Cristina Pedroche en la celebració del seu 32 aniversari.

El 2020 no va començar amb molt bon peu per a ella. El seu marit, Dabiz Muñoz, va haver de passar per l'hospital per intentar corregir una dissimetria, després tot va millorar fins que va arribar el març i la seva parella va donar positiu en covid-19. I a això cal sumar-li el tancament de l'hostaleria durant el confinament i posteriorment, l'incendi que va patir un dels seus restaurants.

No obstant això, no tot ha estat dolent per a ella i per Dabiz. Després del tancament, van poder aprofitar per fer alguna escapada i, a més, s'han mudat a una nova casa. Ara, tots dos han aprofitat per celebrar amb un sopar romàntic l'aniversari de Cristina.


Comentaris

envia el comentari