El col·laborador de Sálvame Rafa Mora

Totes les proves confirmen que Rafa Mora ha estat infidel a la seva nòvia Macarena

Rafa Mora s'ha sotmès a tres proves de la veritat a 'Sálvame' i els resultats han estat molt clars

Aquesta setmana s'ha obert un nou meló a 'Sálvame' amb la participació d'Antonio David Flores a 'Quiero dinero', el nou concurs que permet als col·laboradors guanyar molts diners si a canvi participen en reptes impossibles i responen preguntes molt comprometedores.

Copérnica desafia a Rafa Mora

Una de les primeres preguntes que va haver de respondre Antonio David afectava directament a Rafa Mora i era molt clara: Ha estat infidel Rafa Mora a la seva xicota Macarena? El col·laborador responia molt segur i deia que no, una resposta que no tenia res a veure amb el que deia Copérnica, la màquina de la veritat que va assegurar que el col·laborador estava mentint.

Això va posar a Rafa Mora en una tessitura molt complicada i ell mateix va acceptar sotmetre's a una prova de la veritat per demostrar que mai ha estat infidel a la seva núvia Macarena. Tanmateix, l'endemà es va penedir de la seva decisió i va demanar temps per reflexionar-ho, avui finalment ha participat en un ampli desplegament que ha organitzat el programa per saber si realment ha enganyat a la seva núvia o si tot es queda en una pregunta malintencionada dels redactors de 'Quiero dinero'.

'Sálvame' ha organitzat tot un espectacle de la veritat a través de tres mètodes diferents. La primera prova que s'ha realitzat ha estat una hipnosi sense resultats, ja que l'autor de la hipnosi ha dit que el resultat per a ell no era concloent i que per això no podia afirmar res.

Seguidament, li ha tocat el torn a Copérnica, la màquina vectoritzada ha determinat que el col·laborador mentia i que sí que havia enganyat a la seva xicota. La tercera prova, i potser la més fiable pel programa, ha estat la pregunta del polígraf formulada per Conxita. Aquesta també ha estat molt clara i ha afirmat que el col·laborador ha enganyat a Macarena Millán.

Macarena confia en el seu xicot

L'altra protagonista de la tarda també ha anat avui al plató de 'Sálvame'. Macarena Millán ha acceptat la invitació del programa per viure en primera persona la resolució de la prova de la veritat i sorprenentment, aquesta ha acceptat prou bé el veredicte, al·legant que confiava en el seu noi i que fins i tot si l'hagués enganyat, ho perdonaria per què per a ella l'important és com estan ara i no el que hagi passat en el passat.

Aquest discurs tan pacífic i empàtic s'entén millor si recordem que ella en el passat va enganyar al tertulià amb un altre noi, el qual va anar al plató de 'Sálvame' per explicar-ho.