La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofía Suescun 'la lia': el comentari que l'ha ficat en el punt de mira dels seguidors

La jove ha hagut de fer front a una onada de comentaris negatius

Són diverses les ocasions on hem pogut veure a Sofía Suescun amb Kiko Jiménez. Sembla que la parella no coneix el que és la vergonya, i és per això que no dubten en parlar de sexe durant l'horari de màxima audiència, o en publicar a les seves xarxes socials fotografies pujades de to.

En les últimes setmanes, hem pogut veure com la de Pamplona i el de Linares publicaven a les seves xarxes diverses fotografies pujades de to posant seminús, tan junts com per separat. L'últim a incendiar les xarxes ha estat Kiko, que després de pujar diverses fotografies amb la seva parella, sembla haver seguit el camí de Sofía i ha optat per un posat molt suggerent, aquest cop, en solitari.

El desafortunat comentari de Sofía Suescun

Vestit amb un conjunt de color vi, amb el botó dels pantalons a mig cordar i recolzat en un llit encoixinat, Kiko apareix mirant a càmera de manera desafiant. A més d'enamorar amb aquesta foto als seus milers de seguidors, el que va ser concursant de 'GH VIP', ha despertat la luxúria de la seva actual parella.

Minuts després de publicar la fotografia, Kiko Jiménez rebia un comentari de Sofía Suescun en la publicació. «Pots afegir la icona de: tot és de Sofía Suescun», escrivia la que va ser guanyadora de 'Supervivientes' junt amb diverses emoticones, donant a entendre que Kiko està prohibit per a altres dones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot a l'vermell @allanhdez @ismaelbachiller @hotelloob

Una publicació compartida de Kiko Jimenez (@kikookiko) el

Sense dubte, un comentari molt desafortunat que ha estat criticat en les xarxes socials. «Quin comentari més tòxic, imagineu que això fos a l'inrevés, li dirien de tot al noi», assegurava una usuària.

Un comentari que contrasta amb la seva actitud a la televisió

Aquest comentari es contradiu amb el que Sofía Suescun defensa en les entrevistes. Al llarg de tots aquests anys, la de Pamplona sempre ha defensat l'amor lliure i fins i tot assegurava plantejar-se un trio amb la seva parella i una altra persona més.

No obstant això, el comentari deixa entreveure a una Sofía Suescun possessiva i que no permet que ningú s'acosti a la seva actual parella. Tindrà por que una altra dona el conquisti? Ara bé, la filla de Mayte Galdeano sempre s'ha mostrat molt segura de la seva relació amb el de Linares, fins i tot quan van sortir a la llum les suposades infidelitats per part del noi, encara que mai es va arribar a demostrar que això fos cert.

Les fotos més sensuals de Kiko i Sofía

Sembla que Sofía Suescun accepta, de moment, que altres dones mirin a la seva parella amb desig, encara que això sí, sense que res vagi més enllà. Malgrat demostrar ser una persona possessiva, sembla que la parella no pararà de pujar fotos pujades de to a les xarxes socials, ja que, casualment, són les que més 'm'agrades' acumulen.

Tant és així, que gran part de les fotografies que publica Sofía, són fotografies de caràcter eròtic. Malgrat que li retreuen posar seminua per aconseguir 'likes', Sofia continua pujant fotos suggerents.