Imatge de Dani Rovira després de superar el càncer

Emotiu missatge de Dani Rovira a les xarxes el dia del seu aniversari

L'actor ha aprofitat la seva nova volta al sol per compartir unes boniques paraules

El 2020 està sent un any complicat per a tothom, fins i tot per als rostres més coneguts com Dani Rovira. L'actor va anunciar el mes de març passat que li havien diagnosticat limfoma de Hodgkin. Afortunadament, sembla que la seva història acabarà de la millor manera. El passat 15 d'agost, el còmic comunicava que havia superat la seva malaltia, i després de la seva primera revisió mèdica, va destacar que està «sa com una pera».

Dani Rovira compleix aquest 1 de novembre 40 anys, i no podria haver celebrat la seva nova volta al sol en un millor moment. L'actor està molt feliç de poder dir que ha sobreviscut «als 40».

Té moltes coses a celebrar enguany i ja ha revelat que passarà el dia «amb persones que estimo», encara que posteriorment ha llançat un missatge molt nostàlgic.

«Passaré aquest dia amb persones que estimo, però no amb totes les que voldria, perquè la vida segueix obstinada a ser una gimcana i continuar posant-nos a prova. Tota la vida al davant. I enamorat de totes les osques, anhels, colors, arrugues, amors, cançons, persones, sabors, paisatges, cançons, olors i cicatrius que s'han anat adherint al meu cos, com una segona pell».

«Però vull més. No em conformo. El millor està per venir. Agraït a la vida per aquesta segona oportunitat. No la penso desaprofitar».

El missatge d'agraïment

Així mateix, ha volgut aprofitar l'ocasió per a agrair a les persones que l'han ajudat en el camí tan difícil que ha travessat. «Gràcies a tots els qui us heu creuat pel meu camí, heu fet de mi la persona que soc. Als mestres... i a la meva mestra. Tant de bo el nen que vaig ser estigui orgullós de l'home que soc ara. Tant de bo comenci a sentir-me orgullós des d'ara de l'ancià que seré».

El millor regal per a Dani Rovira

També ha destacat que no vol regals. «El millor que podeu fer per mi en aquest aniversari és fer una petita donació a la nostra fundació, Ochotumbao, per a poder continuar fent un món una mica més just, lliure i amable... Sigueu feliços i aprofiteu cada esquerda de felicitat que la vida us vagi regalant. Us estimo».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En unes hores podré dir que vaig sobreviure als 40. Passaré aquesta nit de Halloween i dia d'aniversari amb persones que estimo, però no amb totes les que voldria, perquè la vida segueix obstinada a ser una gimcana i seguir posant-nos a prova. Tota la vida per davant. I enamorat de totes les osques, anhels, colors, arrugues, amors, cançons, persones, sabors, paisatges, olors i cicatrius que s'han anat adherint al meu cos, com una segona pell. Però vull més. No em conformo. El millor està per venir. Agraït a la vida per aquesta segona oportunitat. No la penso desaprofitar. Gràcies a tots i totes els que, havent-vos creuat pel meu camí, heu fet de mi la persona que sóc. Als mestres ... i al meu MESTRA. Tant de bo el nen que vaig ser estigui orgullós de l'home que sóc ara. Tant de bo comenci a sentir-me orgullós des d'ara de l'ancià que seré. Ah! I no vull regals. El millor que podeu fer per mi en aquest aniversari és fer una petita donació a la nostra @fundacionochotumbao per poder seguir fent un món una mica més just, lliure i amable. ... sigueu feliços i aprofiteu cada esquerda de felicitat que la vida us vagi regalant. Us vull.

Una publicació compartida de @ danirovira el