Imatge d'arxiu d'elements d'un jutge

A punt de perdre-ho tot: Pepe Navarro, contra les cordes davant el jutge

El presentador està citat al jutjat per un nou litigi després negar-se a pagar la pensió alimentària al fill d'Ivonne Reyes

La guerra judicial entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes segueix sense acabar-se, i no sembla que ho hagi de fer mai. El seu conflicte pel suposat fill que tenen en comú, Alejandro Reyes, i que Pepe Navarro mai ha reconegut, ha comportat un nou litigi per part d'Ivonne, que ha tornat a denunciar-li, aquest cop per impagament de pensió, segons revela 'Vanitatis'.

 

Des que va començar la seva guerra mediàtica, les postures públiques de les dues parts sempre han sigut fèrries i contundents en relació amb la paternitat d'Alejandro Reyes: Pepe sosté que no és el pare biològic, i Ivonne es reitera que sí, i a més la llei li dóna la raó.

 

El mitjà digital 'Vanitatis' ha revelat que Pepe Navarro va ser denunciat fa uns mesos per impagament de la manutenció del seu fill Alejandro, i aquesta qüestió es resoldrà als jutjats el pròxim 4 de novembre, on el presentador està citat a declarar com investigat per l'impagament de la pensió alimentària.

Una guerra sense fi

Aquest és un altre capítol més del cru conflicte en què porten embrancats des de fa anys Ivonne i Pepe Navarro, un conflicte que alhora també s'ha enquistat en els jutjats a causa de les seves múltiples demandes creuades entre tots dos.

 

Recentment, el mateix presentador carregava contra ella, amenaçant-la amb diverses demandes per desqualificacions:«Ella s'ha d'enfrontar d'aquí a poc a les dues demandes que li he posat jo. Una és per assalt a la intimitat i a l'honor. Va cobrar bastants diners per desqualificar-me, com sempre està vivint de mi des de fa ja molts anys, i l'altre és per modificació de mesures. I ara li vindran més encara però ja penals, és a dir, que es vagi preparant perquè tindrà feina», declarava rotund.

 

Per ara però, va ser Navarro el primer a passar pel jutjat per una pensió d'aliments que, s'entén, ell no ha pagat, perquè així ho considera ell, ja que no reconèixer a Alejandro Reyes com el seu fill biològic. A aquest assumpte, també el presentador va dedicar unes crues paraules fa tot just un any: «Jo tinc quatre fills i no m'hauria importat tenir un cinquè. Ella sap que no és el meu fill i el nen també, no sé on té la dignitat», unes declaracions que van fer esclatar mediàticament a Ivonne pronunciant-se al respecte, de la mateixa manera, afirmant: «El pare d'Alejandro és Pepe Navarro, ho pregunta ell, serà que té Alzheimer».

 

El que és segur és que aquesta història encara té corda per estona, ja que després de gairebé dues dècades, i després de la bel·ligerància que estan mostrant tots dos en aquest conflicte, la cosa no sembla que s'hagi d'acabar encara.

Alejandro Reyes ja té 20 anys

Per la seva banda, el fill no reconegut per Pepe Navarro va sortir a la llum pública amb la seva majoria d'edat, destacant la seva gran semblança amb el presentador, i es va donar a conèixer més a l'última edició de 'Supervivientes' l'abril passat. Allà va revelar que a causa de la no relació amb el seu pare s'havia vist obligat a acudir a tractament psicològic. «Hauríem d'anar tots i ningú s'hauria de sentir avergonyit», afirmava llavors des d'Hondures.

Una ajuda per part de professionals que l'ha ajudat a superar tots els moments dolents que l'han convertit en una persona més forta, segons revelava ell a Telecinco: «He tirat endavant i em sento molt orgullós. Després de tots aquests problemes he madurat moltíssim», va reconèixer l'exsuperviviente'.