Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja es queda en xoc en saber que algú molt pròxim l'odia: «No té cor»

Es tracta d'algú molt conegut a casa nostra

Isabel Pantoja està vivint uns moments molt durs i no només per la seva mare, la senyora Ana, perquè està molt delicada de salut sinó que, a més, està enfadada amb el seu fill (Kiko Rivera). Així, la relació tan estreta i irrompible que havien mantingut els dos, ara es troba a la corda fluixa.

Intercanvi de retrets, filtracions a la premsa i presumptament qüestions econòmiques són les que han portat que ara la 'tonadillera' i el DJ no es parlin. Una cosa que mai es podria haver pensat que succeís i que fa que pensar a tothom. En concret, ara ha alçat la veu un rostre molt conegut del nostre país i que està proper als dos protagonistes de la història.

Ens estem referint a Francisco Rivera, el fill gran de Paquirrin i Carmina Ordóñez així com germà de Kiko, on el torero no ha volgut quedar-se callat davant el que està succeint. Per això, ha carregat contra la cantant per defensar el seu germà.

Francisco Rivera decideix parlar

Un dels temes d'actualitat en la premsa rosa és el distanciament entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, ja que no hi ha mitjà que no parli d'aquest assumpte i sobre com cada vegada va enrarint-se l'assumpte.

Precisament per aquest motiu, i perquè l'afectat és un dels seus germans, Francisco Rivera ha tingut coneixement sobre què havia passat i quan va ser preguntat sobre aquest tema en un acte públic, Rivera no ha dubtat a sortir en defensa de Kiko, tal com ha publicat la revista 'Hola!'.

Fran Rivera fent declaracions al mig del carrer
Fran Rivera ha sortit en defensa del seu germà | GTRES

Concretament, s'ha volgut saber quina és la seva opinió respecte al fet que la cantant s'hagi negat a donar-li al seu fill objectes personals del seu pare, al qual Rivera ha dit: «Jo sé qui és aquesta senyora perfectament. I jo sé el mal que ens ha fet a dos nens petits, perquè quan el meu pare, jo tenia deu anys i el meu germà Cayetano tenia set. Portem trenta i tants anys ja i no ens ha volgut donar mai res. O sigui, que no m'estranya gens». És més, no ha dubtat a afegir: «Qui és capaç de fer el que ens ha fet a nosaltres, és capaç de qualsevol cosa».

Cantora i la seva venda

També se li ha preguntat sobre que el seu germà Kiko Rivera vol vendre Cantora per així fer front a tots els deutes que té. En aquest sentit, ha manifestat que «si la vol vendre, a mi em sembla fenomenal. Les coses estan per vendre». En aquest punt, no ha dubtat a afegir: «Les coses materials es tenen i quan es tenen problemes el que cal fer és vendre-les i solucionar-los».

Així mateix, respecte al fet que el seu germà no hagi pogut vendre Cantora perquè la seva mare es nega, també ha opinat exposant que «jo sempre he tingut entès que el percentatge més gran de Cantora era de Kiko».

Les paraules més dures de Francisco Rivera

No obstant això, sense cap dubte, el moment més tens de l'entrevista ha arribat quan Francisco Rivera ha definit a Isabel Pantoja, dient: «És una dona que no té cap cor i, a la fi, doncs, mira. Ens donaran la raó per tots els costats».

De moment, l'artista ha preferit quedar-se callada i no parlar sobre aquestes declaracions del primogènit de qui va ser el seu marit. Així ho demostra, per exemple, en xarxes socials, on únicament està centrada a donar a conèixer el seu nou disc, que es tracta d'un treball que porta per títol 'Canciones que me gustan'.