Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Preocupació per la salut d'Enrique Ponce: operat d'urgència

El torero ha hagut de ser intervingut

Enrique Ponce ha donat un ensurt que ningú s'esperava perquè, tal com ha afirmat la revista 'Semana', el torero ha hagut de ser intervingut d'urgència. Aquest, sens dubte, ha sigut l'any en què el nom d'Enrique Ponce ha sonat més en els mitjans de comunicació, especialment en els programes i les revistes del cor. El destre va sorprendre a tots anunciant el seu divorci amb Paloma Cuevas, ja que molt pocs s'esperaven que aquesta relació tan sòlida es trenqués.

El que realment ha estat una gran notícia ha sigut el seu romanç amb Ana Soria, una jove de vint anys de la qual s'ha enamorat. En l'actualitat, tots dos estan vivint un apassionat romanç i, malgrat la diferència d'edat, tots dos tenen les mateixes aficions i els mateixos gustos, d'entre els quals es destaca que a ambdós els hi agrada viatjar.

Aquest estiu, els dos han deixat a la premsa bocabadada amb les seves múltiples imatges en les xarxes socials perquè el torero en cap moment s'ha amagat i sempre ha mostrat l'amor que sent per Ana. Les xarxes socials d'Enrique i la seva noia han sigut determinants per saber el bon moment que viuen junts.

Operació urgent d'Enrique Ponce

Aquesta felicitat s'ha trencat de manera abrupta, ja que Enrique Ponce acaba de ser operat d'urgència tal com ha donat a conèixer 'Semana'. Aquesta intervenció es deu a un problema de salut que fa temps porta arrossegant el destre. El citat mitjà ha informat que Ponce ha sigut intervingut a les 11 i mitja del matí d'aquest divendres per una hèrnia a l'estómac a la clínica 'Cristo Rey' a Jaén.

De moment, ni ell ni la seva inseparable Ana Soria han dit alguna cosa al respecte, però no és d'estranyar que la jove 'influencer' faci alguna publicació especial del seu xicot per desitjar-li una ràpida recuperació. L'operació de Ponce l'obliga a fer una breu aturada en la seva vida, el que significa que durant un temps no podrà tornar a les arenes. A part del món de la tauromàquia, el destre estava ficat de ple en un nou projecte: la gravació d'un disc. Però, de moment haurà d'ajornar aquest repte professional fins que els metges ho considerin oportú.

Ningú esperava aquesta operació, així que caldrà esperar quin és el diagnòstic final que determini l'abast d'aquest contratemps. Es desconeix el temps que haurà de romandre ingressat, tot i que a causa de la crisi sanitària mundial, si tot surt bé, només seran uns dies. Segurament la intervenció hagi estat crucial per a ell, ja que en les circumstàncies que està Espanya no és habitual que es facin operacions d'aspecte no urgent.

Ana Soria està sent el seu màxim suport

Aquesta preocupant notícia haurà alertat segurament a Ana Soria, qui ja va patir molt quan va anar a les arenes a veure el seu noi i aquest va ser enxampat per un toro. Diverses han sigut les imatges d'Ana patint en les places mentre Enrique Ponce torejava. El torero acabava de tornar a les arenes a causa de l'aturada forçosa a causa de la pandèmia. El destre ha sigut molt criticat per tornar tan aviat a les places, ja que hi ha diverses imatges en què la seva presència ha provocat aglomeracions als voltants de les places.

Ara sí que haurà de descansar de forma obligatòria. Probablement, Paloma Cuevas també s'hagi preocupat per qui va ser el seu marit durant gairebé 24 anys. Precisament, la setmana passada, l'exparella hauria celebrat el seu aniversari que, només amb un any per a les noces de plata, aquesta relació es va trencar. Definitivament, Ana Soria i Enrique Ponce són una de les parelles de moda.