Kiko Rivera sorprèn amb una demanda pública per a «recuperar la il·lusió»

El fill d'Isabel Pantoja està totalment desesperat

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera reclama 'likes' als seus seguidors | Gtres

Fa molt de temps que Kiko Rivera busca trobar-se a si mateix. L'artista està passant un dels pitjors moments de la seva vida a causa dels problemes que té amb la seva mare, a més d'estar passant per un mal moment econòmic. El fill d'Isabel Pantoja ja no sap què fer per trobar feina que per culpa de la pandèmia l'artista es va veure obligat a ajornar tots els seus 'bolos' i compromisos. De moment es desconeix si podrà reprendre la seva activitat l'any que vinent, ja que tot depèn de la pandèmia.

Per tal dels concerts, Kiko Rivera ja no sap què fer. L'artista va anar a 'Sálvame' per parlar de tots els problemes que té fet que ha desembocat en una guerra amb la seva mare, a la qui li ha recriminat moltes coses. «Necessito que la meva mare sigui la meva mare i deixi de ser Isabel Pantoja», va reconèixer obertament mitjançant una trucada a 'Sálvame'. L'artista li va retreure a la seva mare haver-li fallat en aquests moments tan delicats per a ell i els seus.

És cert que l'economia de l'artista no passa pel seu millor moment, però el seu major problema és aquest gran distanciament amb la seva mare. Durant els últims mesos hem vist un Kiko Rivera molt polifacètic, ja que l'artista va començar el confinament llançant diversos reptes com els de punxar música durant 24 hores seguides.

L'any polifacètic de Kiko Rivera

Aquest repte no ho va aconseguir, ja que es va quedar a 8 hores. També, li hem vist jugant a videojocs al seu canal de Youtube, on el DJ ha intentat ser el que ara es diu com a 'creador de contingut', per tant, sembla que Kiko li està dedicant molt de temps a les seves xarxes socials, d'entre les quals Instagram i Youtube són les noves apostes per al fill d'Isabel Pantoja.

Són diversos els famosos que monetitzen a través d'aquestes plataformes. L'últim que ha sorprès de l'artista ha sigut la crida que ha fet als seus seguidors, qui s'ha rebaixat els seus i els hi ha suplicat 'likes'. Habitualment, els 'influencer' o 'creadors de contingut' acostumen a demanar 'likes' de manera indirecta.

No obstant això, Kiko Rivera ho ha fet expressament. «Fem que aquesta foto sigui la que més 'likes' tingui?!?!? La veritat que em fa il·lusió. M'ajudeu?!?!? (Calen 60 mil) Si ho aconseguim diré alguna cosa que us deixarà 'flipats'», ha comentat Kiko costat d'una publicació en les seves xarxes.

Kiko Rivera confia en els seus seguidors

L'artista ha demanat ni més ni menys que 60.000 'likes', una xifra una mica inabastable tenint en compte que la seva última publicació va arribar als 16.000. L'artista ha llançat aquest repte amb l'objectiu de ser una persona important a Instagram, cosa que beneficia a llarg termini, ja que les marques es fixen i utilitzen a aquestes persones per fer promocions.

Per si no fos prou, l'artista ha sigut més descarat i en una de les històries d'aquesta xarxa social ha tornat a demanar més 'likes' als seus seguidors. Aquesta és la forma que té Kiko per començar a recuperar la il·lusió. «Doneu-li 'likes' que és gratis. Que només li doneu 'like' a la meva vida personal. Vinga, no sigueu així», ha insistit el fill d'Isabel Pantoja de nou.

El DJ encara no pertany al selecte grup dels famosos que tenen un milió de seguidors, de moment té una mica més de 900.000, tot i que els experts en les xarxes socials veuen alguna cosa estranya aquí, ja que Kiko no acostuma a tenir més de 20.000 'likes', una xifra que hauria de ser molt superior a causa de la quantitat de persones que el segueixen.

El que està clar és que el marit d'Irene Rosales necessita recuperar la il·lusió, i per això ha decidit demanar a tots els seus seguidors un bon nombre de 'likes', concretament 60.000.


Comentaris

envia el comentari