Dani Rovira anuncia públicament que ha superat el càncer

L'actor ha volgut donar les gràcies als seus amics, familiars i la seva «companya de vida»

Dani Rovira en una imatge d'arxiu
Dani Rovira acaba d'anunciar que ha superat el càncer | EFE

Bones notícies en mig d’aquests mesos de tensions i tragèdies. Dani Rovira està feliç. L'actor acaba de donar una de les millors notícies de la seva vida. Després d'un temps lluitant contra el càncer, la parella de Clara Lago li ha guanyat la batalla.

L'actor de ‘Ocho apellidos vascos’ acaba de fer pública aquesta alegre informació sobre el seu estat de salut a través de les seves xarxes socials. Al costat d'una imatge mirant al cel amb el seu braç musculat, Dani Rovira ha escrit unes boniques paraules sobre aquesta dura etapa que li ha tocat viure.

Dani Rovira s'acomiada del càncer

«Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. ESTIC CURAT! Tot acaba i tot comença avui. 6 mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a les quals m'he enfrontat, però finalment he arribat al cim i, creieu-me, les vistes des d'aquí són precioses i reveladores», ha escrit en el seu perfil d'Instagram.

En el seu text també hi ha hagut espai per als agraïments. L'actor ha assegurat que mai podrà agrair a la seva família, amics, coneguts, desconeguts i personal sanitari tot el que han fet per ell. Han alleujat els seus dies tristos i l'han ajudat en aquesta gran escalada amb tants obstacles pel mig. «L'ésser humà és, d'arrel, meravellós i he pogut comprovar-lo», ha afegit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme... Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

Una publicación compartida de @ danirovira el

Algú especial en aquesta lluita

Si hi ha algú especial que li ha acompanyat en aquest llarg camí, aquesta, sens dubte, ha estat la seva parella, l'actriu Clara Lago. A ella li ha donat les gràcies per «compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies per la llum en la nit i la cadira en el camí. I per no deixar-me anar». I és que, encara que la seva relació es va trencar durant una temporada, des de la seva reconciliació la parella està més feliç i unida que mai.

Dani Rovira també ha volgut recordar-se de totes aquelles persones que no han pogut vèncer la batalla al càncer. Els ha recordat com a grans lluitadors. A més, ha volgut animar als qui encara estan passant aquesta dura malaltia perquè continuïn lluitant i «pujant serralades».

L'actor ha aprofitat la seva publicació per a assenyalar que durant aquest any s'ha convertit en una persona completament diferent. «El Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any caminava per planes sense importància», ha assegurat.

La veritat és que no hi ha dubte que Dani Rovira ha canviat. I és que lluitar contra una malaltia tan dura no és tasca fàcil per a ningú. Afortunadament, ell ha aconseguit bregar amb ella i vèncer-la de la millor forma possible.


Comentaris

envia el comentari